hangi kaskı alsam?

Lazer GranVille GL, piyasada 250 TL civarına bulabilirsin sanırım. Çift buğu camlı (pinlock) + metal tırnaklı. Güvenlik testlerinde de birçok baba markayı geride bırakmıştır. O fiyata çok iyi bir kasktır yani, alabiliyorsan al.

çeneden açılan kaskların sağ ve sol taraftaki kilit tırnakları genellikle plastikten yapılır.bu nedenle,herhangi bir darbede,çabuk kırılır ve çeneniz zarar görebilir.sanırım GDR ve LS2 de plastikten.ben 3 yıldır COX kullanıyorum.COX'un tırnakları metal.alırken bu ince noktaya dikkat etmenizi öneririm.

teşekkür ederim hocam öneriniz için :) peki cox'un piyasası nedir? bir de geçen gün ls2 kaskı gördüm çok kaba duruyordu.ben de biraz uzun boylu zayıf olduğum için de sırıttı üstümde kask umarım önerdiğiniz kask biraz küçüktür :)

Ben de tam kapalı alacağım. Çeneden açılanlar dezavantajlı bence. Mesela hep açık gider insan birşey olacağı tutar o zaman zarar görür.

valla artık orası da allahın takdirine kalmış :)

Lazer GranVille GL, piyasada 250 TL civarına bulabilirsin sanırım. Çift buğu camlı (pinlock) + metal tırnaklı. Güvenlik testlerinde de birçok baba markayı geride bırakmıştır. O fiyata çok iyi bir kasktır yani, alabiliyorsan al.

o bana tuzlu gelir biraz :) yine de teşekkür ederim öneriniz için ;)

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Her türlü ls2yi öneririm.Gdrde kullandım ama LS2 bambaşka.

sanırım en son kararım (kapalı kask) lazer lz6 katana olacak :silent:

etrafımda arkadaşlar 15 , 20 tl kask aldım diyorda şaşırıyorum
birde bir dergide okumuştum
50 tl kask hayata kast diye.

sonunda ls2 fullface kask aldım :D allah kalitesini ölçtürmesin..

bi sorum olcak çenesi açılan kasklar çene kapalıyken aynı kapalı kask gibimi oluyor

birde kapalı kasklar çok terletiyormuş doğrumu....

bi sorum olcak çenesi açılan kasklar çene kapalıyken aynı kapalı kask gibimi oluyor

birde kapalı kasklar çok terletiyormuş doğrumu....

çenesi açılan kaskı denemedim, ama aldığım yorumalara göre belirli bir hızdan sonra rüzgar alıyormuş.

kapalı kasklar ise,yazın kırmızı ışıkta vs. durduğun zaman vizörü açmazsan biraz terletiyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar