Hacettepe Üniversitesi Beytepe kampüsüne ulaşım hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar.Hacettepe Üniversitesi Beytepe kampüsüne ulaşım hakkında yardıma ihtiyacım var.Ankaraya iki kez gittim sadece ve genelde Ulus - Kızılay civarını gezdim.Şimdi ise Beytepe kampüsüne gitmem gerekiyor.Ankara tren garından buraya TOPLU TAŞIMA KULLANARAK ulaşımım nasıl olur?Hangi vasıtaları ne şekilde kullanabilirim ve ne kadar sürer ?

sıhhıye köprüsünün üzerinden beytepe otobüsleri kalkmakta...sıhhıyeden 45 dakikayı bulur yaklaşık olarak...gardan sıhhıye köprüsü yaklaşık 3-4 km...ya da gardan tandoğana çıkabilirsin...ordan binebilirsin...orası da yaklaşık sıhhıye kadar uzaklıkta...

çok teşekkür ederim.metro ile sıhhiyeye geçersem oradan da sıhhiye köprüsünden otobüse binebilirim yani.otobüsün kodu hakkında bilgin var mı?

rica ederim...otobüsün kodu hayatımın .mına kodu...:)) harun/behzat ç. stayla...

230 numaraya binmen gerekiyo

tekrar teşekkürler.yetkililerden birisi konuyu kilitleyebilir,gerekli bilgiye ulaştım :)

Bildiğim kadarıyla otobüsler sıhhıyenin arkasından biyerden kalkıyor. Shıye köprüsü üzerinde dolmuşlar var, çok daha sık kalkarlar. Garda indiğinde sıhhıyeye nasıl gidebilirim diye bir sor. tarif ederler

dolmuş da olabilir tabii.hatta sık kalktığı için daha iyi olabilir.her halukarda sıhhiye ilk durağım olacak sanırım.sıhhiyeye metroyla ulaşımı biliyorum,köprüsünü de sora sora bulurum :)

Otobüsler ve dolmuşlar köprü üzerinden geçiyor.Otobüs durağında aynı zamanda geçen dolmuşlar da duruyor. Yeri de tam olarak şurası :) http://g.co/maps/fpby3 Aynı duraktan Gölbaşı otobüsü de kalkıyor aman dikkat:)

Ankarasal esprinizi kavrayamasam da harita çok iyi oldu.google mapse yazıp bulmayı planlıyordum,gerek kalmadı :) Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar