Gv250 ile kamera aparatı test sürüşü

[YT]bDlVTQntTZc[/YT]
Doğalgaz borusu kelepçesinden yaptığım ve gidona sabitlediğim fotograf makinası sabitleyiciyi test ettim.Göstergelerim biraz titriyordu,vidaları gevşemiş,kamera titreme yapmıyor ama videoda tam tersi gözükmekte:cat:
Çengelköy-Beylerbeyi-Boğaziçi Köprüsü-Beşiktaş arası bir sürüş.
Bu videoyu yapmamda bana ilham veren Felon ve Slayerr arkadaşlara selamlar :p

Son düzenleme:
Kamera da güzel, motorda; elinize sağlık, kısa bir cadde turu yaptık sayenizde, hemde gv 250 ile:). Müziği biraz kısık tutsaydınız motorun sesini daha iyi duyabilirdik ama böylede güzel. :cat:

Ama şu sıkış trafikte araçları sağdan soldan geçerken çok dikkat etmek ve mümkünse özellikle durur pozisyonda olan araçların sağından asla geçmemek lazım. Çoğumuz yapıyoruz bu davranışı ama, geçmişte bu şekilde onlarca kaza olmuştur, burada da paylaşıldı bir kaçı. Adamın biri kapıyı açıyor ve güm, Allah korusun tabi ama tedbiri elden bırakmamak lazım.

Yanlış anlamayın bende bazen trafikten bunaldığımda gözümü karartıp yapıyorum ama yanlış... Kazasız sürüşler dilerim...

Teşekkür ederim,videoya da yansıdı; taksiciler çok fenalar,kaç defa sağdan giderken üzerime kırıp sağa sıkıştırdılar.Zaten gözüm hep otobüslerin ve taksilerin muhtemel açılabilecek kapılarında.Ordan her an yolcular fırlayabilirler,sadece o değil kaldırımda yürüyüpte kaldırımdan aniden inen vatandaşlara da dikkat etmek lazım!

güzel olmuş gerçekten bizim aparattan daha titreşimsiz galiba ama sende kamera farkı var:queen: aparat nasıl bişey resmini koyma imkanın varmı hocam merak ettimde:)

Dio pek güzel olmuş arka fonda, hiç bitmesin istedim walla :) Born To Be Wild'a da laf yok elbette ama Steppen Wolf'tan dinlemeyi seviyorum kendilerini, yaşlanıyo muyuz ne :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Doğalgaz borusu kelepçesinden kamera aparatı yapmak fikri güzelmiş. Yalnız vidanın tripod girişine iyi oturduğuna ve sallanmadığına emin olmalısın. Felon'un fotoğraf makinesindeki tripod girişi bir kaç kullanım sonra bozuldu. Sorun muhtemelen titreşimdendi ama dikkat etmek lazım.

Uploaded with ImageShack.us
Aparat denen zımbırtı böyle bişi oldu,alttaki boru kelepçesi siyaha boyanmış,üzerinde de kullanmadığım tripotun üst kısmı var.Yandaki ise gps bağlantısı,kafa karışmasın:)
Önce kelepçenin vida kısmı kesildi daha sonra küçük bir delik açıldı ve tripotun ayakları söküldü ve vidası kelepçenin açılan deliğine monte edildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar