hiç unutmam tarihlerden 2014 yılındayız, yaz ayları ve kavurucu sıcaklık var, işe ağustos ayında başladım ve bir ay boyunca otobüslerin kahrını çektim ve dedim ki bana bir araç lazım, ne olursa olsun yeter ki beni işe götürüp getirsin... 500 liraya bir tane motosiklet aldım scooter. motoru görmeniz lazım, kağıt toplayanların hurda motorları daha temizdir o kadarını söyleyeyim..
işte bu motorla bir gün yakıt alıyorum yine ve benzini dolduran genç elemen "bu motor ne böyle, üste para verseler ben yine binmem buna" dedi ve bende cevap olarak "sen üste para verseler binmezsin ama ben para verip biniyorum, farkımız bu" demiştim.
ne dediğim hakkında bir fikrin var mı diye soracak olsanız hiç bir fikrim yok, yani bu cümle ne anlama geliyor aradan yıllar geçti yine anlamış değilim.. işte böyle bir anım var hiç unutmuyorum .
Tvs Apache aldıktan sonra ise genelde tipi beğenildiği için motoru bir şey sanıyorlar ve bende merak edip soranlara "150cc motor bu abicim, kuryeler yaygın olarak kullanır, gariban motoru, eşeğe altın semer taksan eşek eşektir, buda öyle, ayağımı yerden kesiyor" tarzında şeyler söylüyorum.. ha bazen çocuklar görüp yarış motoru sanıyor sonra "abi gaza bassana" falan diyorlar... öyle işte..
motosiklet olsun da çamurdan olsun, otobüslerde gerçekten çok zor, millet resmen balık istifi gidiyor, tek güzel yanı yanlışlıkla üstüme çıkan genç kızlardı

bir de özür dilemezler mi, manyaklara bak, benim hoşuma gidiyor ama bunlar özür diliyor..