Gururlandım ve Şok oldum

Bu gün bir şeye şahit oldum,benim amirimin dayısının oğlu geldi Ankaradan onu karşıladık sohbet muhabbet,hayırdır ne için geldin dedi amirim....
sunu yapmaya dedi...
ne sunusu........
Hastahanelere yönelik:doktorun konuştuğunu,ameliyat masasında iken bilgisayara kayıt ediyor ve konuştuğunu aynen kadığa döküyor...ve raporhalinde çıkarıyor. bunun proğramını yapan TÜRK gurur duydum Amerikanın intel firması adamın peşinde proğramı sat diye, ama adam önce vatan diyor ve hastahane hastahane geziyor.Tabi bu sadece hastahane ile sınırlı değil roman yazacaksın,ilham geldi alıyorsun eline mikrofonu söylüyorsun pc kayıt ediyor sonra okuduğunu kağıda döküyor:cat: gelde gurur duyma,şol olma

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun ...

Bizim bir tanıdık firmasıyla birlikte radyolar, cafeler ya da müzik dinletilebilinecek büyük yerler için bir program yapmıştı. Firma yanılmıyorsam 7000 $'a satıyordu programı. Ancak TRT aynı program özelliklerine sahip bir başka programı 30.000 $'dan anlaşarak yabancı bir firmadan almış.

Yani senin bu tanıdığının "önce vatan" demesi yetmiyor bu durumlarda, başkalarının da "önce vatan" demesi lazım ki işe yarasın. Yoksa al sana 1. dereceden beyin göçü sebebi.

Valla helal olsun...Böyle bi sistemi microsoft ta yapacaktı..PC ler için

Motosikleti
Su Motoru
Yazdığını okuyan vardı da okuduğunu yazanı ilk kez duyuyorum :). Eğer gerçekten okuduğunu hatasız yazabiliyorsa helal olsun ama sanmıyorum ...

helal olsun , ama yinede bizim ülkede çok fazla değer göreceğini sanmam , yine eninde sonunda amerikanın eline geçer onun patent hakkı :farao:

Bravo. Ne yazik ki böyle değerli insanlara değer verilmiyor. Sermaye koyulsa ortaya yeni ürünler çıksa tüm dünyaya satılır. Ülkemizde kazanır kendide.

Görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar