Günübirlik ufak bir gezinti

Foruma biraz renk gelsin ha.baktım çok durgun dedim gideyim memlekete bineyim motora az da foto çekeyim güzellik olsun :p:mrgreen::p Bi buçuk aydan sonra geldim evime 3-5 günlüğüne ve atladım motoruma..Bugün turladım baya. Özlemişim karakızımı. Hava kapalı olmasına ragmen yağmurda motor kullanma korkumu yenip atladım motora(gerçiben çıkarken yagmur yoktu ama olsun). 10km falan gitmiştim kiiii... Şimşek gösterileri eşliğinde beklenen yağmur başladı :queen: Yağmur altında kullandım motorumu. Hoş da oldu. Yaşanması gereken çok güzel manzaralar vardı.Bikaç foto çektim yolda dura dura işte onlar...:queen::queen:

http://img209.imageshack.us/g/sam0733.jpg/
http://img7.imageshack.us/g/sam0738z.jpg/

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
0756.jpg i çektigin yerden 4 adet sanat degeri yüksek foto cıkardı
atlamışsın.
ama keyifli bir gezi olmuş.

Bence süper bir gezi olmuş :)

Şu fotoğrafındaki gibi havaya bayılıyorum:

sam0781.jpg

Bu manzarayı hafif çakan şimşekler ve tatlı bir gök gürültüsü de süsledi mi sanki başka bir dünyada buluyorum kendimi.

Bu manzara hafif şehir dışında tadından yenmez. Muhteşem altyapılı büyük şehirlerimizde kabusa dönüşüyor çünkü.

0756.jpg i çektigin yerden 4 adet sanat degeri yüksek foto cıkardı
atlamışsın.
ama keyifli bir gezi olmuş.

Haklısınız, ancak; o sırada fena bir yağmur yağışı ve rüzgar vardı. Bi ağacın altına sığınıp ancak o kadar çekebildim :) Çok keyif aldım bu geziden vizörümüçamur kaplatan kamyonlara rağmen :)

Bence süper bir gezi olmuş :)

Şu fotoğrafındaki gibi havaya bayılıyorum:

sam0781.jpg

Bu manzarayı hafif çakan şimşekler ve tatlı bir gök gürültüsü de süsledi mi sanki başka bir dünyada buluyorum kendimi.

Bu manzara hafif şehir dışında tadından yenmez. Muhteşem altyapılı büyük şehirlerimizde kabusa dönüşüyor çünkü.

Levsy, imrendirmek gibi olmasın ama aynı dediğin hava vardı.. Şimşekler ardından da derinlerden gelen gürültü. Tatlı tatlı yağan yağmur , kaskına çarpan damlacıklar.. Ve yanında o güzel toprak kokusu:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel biir gezi olmuş...

Abi senden de görmek isteriz bol fotolu bir gezi gözümüz gönlümüz açılsın şu turuncu oğlana bakmaya doyamıyorum alıcam bir tane para biriktiriyorum :queen::cherry::rendeer:

my91 Siyahın asilliğide başka motora yakışmıyor :cat::rendeer::queen:

güzel biir gezi olmuş...

Teşekkür ederim. Tek başıma kendimi dinlediğim bir gezi oldu :)

Abi senden de görmek isteriz bol fotolu bir gezi gözümüz gönlümüz açılsın şu turuncu oğlana bakmaya doyamıyorum alıcam bir tane para biriktiriyorum :queen::cherry::rendeer:

my91 Siyahın asilliğide başka motora yakışmıyor :cat::rendeer::queen:

:queen: Evet asi kızım benim.. Cici hyo'm benimsiyah da pek yakışırmış:p
Umarım bi an önce kavusursun motoruna :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar