Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cok teşekkürler aranıza kabul ettiginiz icin.herşeyden önce ben 15 günlük bir bayiyim,herzaman desteklerinize ihtiyacım olacak,bende elimden gelen yardımları esirgemeyecegime emin olun.göztepe/merdivenköy 0216 411 03 33 zafer
arkadaşlar merhaba ben tamamen tesadüf üzerine bu siteyi buldum sebebi de bu aralar motorsiklet almayı planlamamdır. alacağım motor sıradan bir şey olacak işe geliş gidişlerde kullanabileceğim veya arabanın gerekmediği ama ayaklarımı yormak istemediğim :cherry: zaman kullanabileceğim bir model. siz bu konuları daha iyi bilirsiniz hem teknik özellikleri (yakıt, güç...vs) tabi parası da uygun olmalı
hosgeldin -hasbal- kardes bayin hayırlı ugurlu olsun :cat: sende 2000 model hyosung RX 125 varmıs kullanan biri olarak ondan biraz bahsedermisin simdiden cok tesekkürederim :cat:
r: r: r: yaw başım ağrıdı artık lütfen herkes,yani yeni katılan arkadaşlar kısa bir öz geşmiş yaw bu formun kendine göre bazı kuralları var arkadaşlar doğru değilmi DD amca :bounce: