GÖZTEPE kanuni bayii

TÜM MOTORCU ARKADAŞLARIMA MERHABA SİTENİN VARLIGINDAN GEC HABERDAR OLDUM :king:

Hoş geldin aramıza :cat: Kanuni şikayetleri ile doğrudan sen ilgilenirsin artık :)

cok teşekkürler aranıza kabul ettiginiz icin.herşeyden önce ben 15 günlük bir bayiyim,herzaman desteklerinize ihtiyacım olacak,bende elimden gelen yardımları esirgemeyecegime emin olun.göztepe/merdivenköy 0216 411 03 33 zafer

arkadaşlar merhaba ben tamamen tesadüf üzerine bu siteyi buldum sebebi de bu aralar motorsiklet almayı planlamamdır. alacağım motor sıradan bir şey olacak işe geliş gidişlerde kullanabileceğim veya arabanın gerekmediği ama ayaklarımı yormak istemediğim :cherry: zaman kullanabileceğim bir model. siz bu konuları daha iyi bilirsiniz hem teknik özellikleri (yakıt, güç...vs) tabi parası da uygun olmalı :)

:pr: herkese selam sitenizi gec farkettim bundansonra hepberaber sagılar

bran___, kendine ayrı başlık açabilirsin. Herkes kendi başlığında hoşgelsin lütfen :p :mrgreen:

hosgeldin -hasbal- kardes bayin hayırlı ugurlu olsun :cat: sende 2000 model hyosung RX 125 varmıs kullanan biri olarak ondan biraz bahsedermisin simdiden cok tesekkürederim :cat:

ctk

Hoşgeldin hasbal ... kanuni 2005 e damgasini vuracakmış doğru yere yatırım yapmışsın ;)

:pr: :pr: :pr: yaw başım ağrıdı artık lütfen herkes,yani yeni katılan arkadaşlar kısa bir öz geşmiş yaw bu formun kendine göre bazı kuralları var arkadaşlar doğru değilmi DD amca :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar