Kardeş hayırlı olsun..Allah cc kaza bela vermesin ....Serengetiye uyar o model :queen:
Mete hocam hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler![]()
Çok heybetli duruyor abim gülle gülle kazasız,belasız olsun şöyle üstünde felanda bir çekili verde nasıl göründüğüne bakalım.![]()
hayırlı olsun güzel motor
Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız binersiniz umarım. Güzel motor![]()
Kazasız belasız , güle güle kullanın.
Hayırlı olsun Metehan başgan. Uzun zamanlar kullanman dileği ile.
Hayirli ugurlu olsun kazasiz keyifli surusler dilerim
Abi hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
Güle güle kullan abi, sevgiler.
hayırlı olsun. ben de aynı sizin gibi yüksek cc. bir motor alıp, cbf 150'yi satmadan devam etmek istiyorum zira cbf150 aşktır.
Çok yakışıklıymıs hayırlı uğurlu olsun abim. Tekerine taş değmesin.
Hayırlı olsun. :rendeer:
Hayırlı olsun Mete abi .Allah ,kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun İnşaAllah. CBF candır.
Benim de garajımdaki 2. motosikletim cbf, sanırım sizin gibi uzuuuun zaman cbf i satmam![]()
[url]http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/05/28/IMG_0533.jpg[/url]
[url]http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/05/28/IMG_0537.jpg[/url]
bir ay sonra büyük geldi diye satma da![]()
Hayırlı olsun Panda. Güzel tercih, sevindim senin adına. Kazasız binmen dileğiyle :thumleft:
Hayırlı olsun. Yeni motorunuz çok güzel:joker: cb500f göre daha güzel bir seçenek, aynı fiyat bandında olması beni şaşırttı.:thumleft:
hayirli olsun. yasini basini almis biri icin biraz hizli ama yapacak bisi yok![]()
Hayırlı olsun. Kazasız belasız. Etkinliğe gelirsem uğrayacağım standa,merabaya. Motorsuz gelicem kesinlikle , hem güvenlik ve pimpirikliyim hem dr elde ekipmanlar fln zor.
Ağırlık konusuna kesinlikle katılıyorum. Cbr650f 215 kg ( test sürüşünde yarım saat kullandım ), benim motor 182 kg ,inanılmaz bir fark var hissiyat,manevra,kivraklik. Ne kadar hafif o kadar makbul.
Hayırlı olsun. Güle güle binin.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler...
adamı panda da yaptın ya, diyecek bir şey yok.
mete bey, bu modeller otomatik mi? nasıl bir şey biraz anlatsana.
Hayırlı olsun.![]()
Hayırlı olsun sanırım sandığım motor ise bunu hergün görüyordum
Hayırlı olsun,güle güle kullan,mtnin en genç delikanlısı 40 gelmiş,180 kg seni etkilemez abi,keyifli sürüşler dilerim,mtde yerin bir başka seviliyorsun
Hayırlı olsun, alışınca binmezsin cbf'e demek isterdim ama, sende sistem herkesinki gibi işlemiyo![]()
Hayırlı uğurlu olsun, bu arada bu Cbf 150 neymiş arkadaş, kara gün dostu gibi birşey benim anladığım![]()
Hayırlı olsun abi kazasız belasız bol keyifli sürüşler.
МОТОRCU;4156759' Alıntı:pek gitmiyor diyorlar. öyle mi sahiden?
Hayırlı olsun abicim kazasız belasız kullanırsın inşallah![]()
geçen hafta 2200 metrelik bir zirveye adeta bir enduro pisti gibi yollardan çıktım, tık demedi meret.
uzun yola da geliyor. ekonomik. daha ne olsun de mi?
hayırlı olsun mete güle güle kullan
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız inşallah
Hayırlı olsun kardeş,kazasız belasız bol keyifli sürüşler.
hayırlı olsun abi![]()
Abicim hayırlı mubarek olsun, güle güle bin inşallahh çok sevindim![]()
Emmican hayırlı ossun be ya.Valla seni görmeye gelirim oraya.uzun zaman oldu be
güle güle kazasız belasız kullan mete
Senide Garajında 2. motosiklet olarak CBF bulunduranlar derneğine alalım.
Hayırlı olsun![]()
Yalnız ben senden bir cbf600 ya da 1000 beklerdim ne yalan söyleyim, seriyi bozdun :queen:
ooo hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin..depon dolu rotaların uzun olsun :thumleft:
yahu şu bizim Daçe Tamer e de bir NC aldırıver benim sözümü dinlemiyor, seni dinler :wiinkk:
oo plakalar kapalı en sevdiğim stayla![]()
Valla helal olsun onu farketmişsiniz, plakaya dikkat etmemişim fotoğrafları buraya atarken dikkat etsem buraya atmazdım, kötü örnek olmayalım![]()
Buralarda kaçak geçecek ücretli yer yok, kaçak geçiş vs için kapatmıyorum plakayı yani.
55 km hız sınırı olan bir yolda 65 ile giderken 300-400 TL ceza yememek adına kapattım
CBF150 diyince akla gelen ilk şey Metehan abi oluyor forumdaki iletilerden falanBi racing falan düşünmez misin hiç abi
![]()
Buyur gel abi herzman beklerim ☺
Allah kaza bela vermesin. Tekerin düz bassın gülegüle kullan.:cat:
Hayırlı uğurlu olsun. Gönlüm hap nc serisinden yana oldu. Tam beklentime uygun bir seri integrasından Xine kadar bir müddet merceğe de aldım lakin aç idik yedik NC parasını. Fiyatı fakir işi değil. Şimdi mini NC dominara sulanıyorum. Kısmet
Güle güle kullan hocam