Görünmez kaza....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim bilgisayar kafayı yedi şunu açmaya çalışırken. bayram bayram bi format atsak olcak demek ki..

Suç motorda bence hiçmi görmedin arabayı yahu insan frene dokunur biraz hiç umrunda değil tamgaz gidiyo adam:)

Moderatör
Eyvah dedim, Alp'im Tunay'ımın kampana frenleri tutmadı, tosladı bi yere bayram bayram.. Video olduğunu görünce sevindim bir poşet şeker toplamış çocuk gibi :)

vay anasını nasıl bı kaza olmus yahu...hem motorcu hızlı gıdıyor ara sokak oldu ıcın hemde mınıbus soforudue orda gerı gerı gıdıor kor nokta olmus yanı bıraz...

kabahat motorcuda ne işin var motor üzerinde otur evinde yollar tehlike dolu bayan şöför çıkabilir,geri giden araç olabilir,yol kaygan olabilir,birisi ani fren yapabilir,dikkatsiz yola çıkabilir binilmez bu şeytan aletine tüm arabalar için ayrı bir yol yapılmadığı sürece :queen:yollar adamların babasının malı istediği yerde geri gider istediği yerde dururlar :silent:bizim ufacık motorlarla onların canını sıkmaya ne hakkımız var hem bak düşünce bize bişi oluyor onlarınki gibi boya çiziğiyle kurtulamıyoruz bizde hatıra çizikler kalıyor :p bırakalım bu motorculuğu ( şimdi birisi inanırmı acaba :queen:) ATLAYIN MOTORLARA YOL BİZİ BEKLER :wiinkk::wiinkk::queen:

Görülmez değil bal gibi görülür kaza üç yol ağzı anbulans bile kullansan ağırlaşıp yolu kontrol etmek lazım

Arabanın hatasıda kontrolsüz geriye çıkması bu kaza bile değil TERÖRbence böyle sürücüler herkes için tehlike.

katılıorm kıllıtarkan.insanın inş en büyük kazam böle olsun diyesi gelio.tabi allah her türlü kazadan korusun hepimizi

Valla goz gore gore bir kaza. Motorcu o kadar yavas gidiyor, o kadar kolay onlenebilecek bir kazada direk minibusun uzerine surmus. Insan biraz fren yapar, saga kacar, enteresan. Herhalde kitlenmis kalmis...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar