goodby Dragstar welcome Ducati

Arkadaslar uzun zamandir dragstar kullaniyordum artik bi degisiklik zamani geldigini dusundum ve Ducati almaya karar verdim sadece kirmizisina ve dizaynina vuruldum iyimi yaptim onuda bilmiyorum buyrun fotolar

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
maşallah maşallah... kazasız, belasız ve keyifli sürüşler....

bu motormu:mrgreen: Lütfen görmediğimiz şeyler göstermeyin bize:mrgreen:Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.

hayırlı olsun

"para var saadet var para yok saadet yok. bu arada saadet benim kız arkadaşım":cherry:

sagolun arkadaslar carsamba gunu goturecegim dragstari yolda kaza bela olmassa ducati carsamba elimde sozlesmeyi yapmis bulunuyorum.

Motosikleti
cb 125 f
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız ağız tadıyla binebilmen dileğiyle :cat:

iyi yapmak ne kelime..mükemmel bi iş yapmışsın hocam..
tr de uçuk fiyatlarda olduğu için (gerek kendisi gerekse yedek parçası) yanından geçilmiyor yoksa hayallerimin motosikleti..

Süper Moderatör (BBRR)
avrupalı olsun çamurdan olsun :)

tekerin düz bassın .. sadece motoru değil stilide değişmişsin :)

Aslında bu biraz " 58 İmpalamı sattım yeni bir Porsche aldım." demek gibi birşey... Klasman farklı, tarz farklı, özellikler farklı, karşılayacakları beklentiler farklı, duruşları bile farklı...

Ama sonuç olarak iki süperden biri olduğu için sorun olacağını sanmıyorum.

Yalnız ilk etapta sinek sesi gibi gelmesin racing sesi :D pata pata keyifli keyifli gitmeye alışınca yadırgayabilir insan.

hayırlı ugurlu olsun ,inanılmaz guzel motor sahibi oldun,allah kazadan beladan korusun,ducati herzaman favorimdı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar