Gittik-geldik Pehlivanköy Panayırı ve Edirne Gezi fotolarım..

güzel gezi olmuş. Zaman bulursam bende bi edirne turu yapmayı düşünüyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylasim icin tesekkürler...

Ama insan Babaeski ye kadar gidip iki resim cekmezmi yahu..:pale:
Bari bir Babaeski Tabelasi bile olsa..:pale:

yahu su topikleri gitmeden açın . Gene ekip geldi Edirneye bir tanesini goremedik.Hiç haberimiz olmuyor yaw.Artçı rehber olurdum size:)

forum kuralları gereği aynı gün için aynı şehirden birden fazla gezi organizasyonu düzenlenemiyormuş, bende geçen hafta açmıştım, benim konuyu çöplük dedikleri yerde buldum, go-kart gezisini daha uygun görmüş forum yöneticileri...
http://www.motosiklet.net/forum/ger...7-09-09-pazar-istanbullular-geziyormuyuz.html

Çocukluğum pehlivanköy de geçmişti , Ortaokula kadar . Özelmişim oraları .
Küçükken pinokyo bisikletle köy köy dolaşırdık oralarda. Panayıra mobilet getirirlerdi parayla tur atardık .

Bi gitmek lazım yine belki eski arkadaşları buluruz.

İyi gezmişsiniz hatıralarımı canlandırdınız.

Paylasim icin tesekkürler...

Ama insan Babaeski ye kadar gidip iki resim cekmezmi yahu..:pale:
Bari bir Babaeski Tabelasi bile olsa..:pale:

Aslıdna Babaeski'ye sadece motoru tamir ettirmek için ben gittim ve o an gerçekten acayip panik haldeydim ve foto çekmek hiç aklıma gelmedi..

Bir daha gidersem çeker koyarım..

hocam bu araç da sana ufak görüüyor yahu. maşaallah o nasıl cüsse. gezi için artık alıştın. ben de motoru vistesliye yükseltince takılacağım senin peşine.

Tebrikler gerçekten güzel gezi olmuş bizde sayenizde oraları görmüş oluyoruz kazasız sürüşler :)

Gerçekten Muhteşem bir gezi olmuş.. Yolda yaşadığın sorunları halletmiş olman güzel e bunlarda birazcık tuzu biberi be abi.. Ayrıca fotoğraflar çok güzel.. Edirneye uzun zamandır gitmemiştim.. sayende gitmiş kadar oldum.. paylaştığın için teşekkürler..

hocam bu araç da sana ufak görüüyor yahu. maşaallah o nasıl cüsse. gezi için artık alıştın. ben de motoru vistesliye yükseltince takılacağım senin peşine.

Valla yapılacak bir şey yok mal bu ne diyim :)

takıl tabi..daha çanakkale, bursa/uludağ, balıkesir planlarım var..onlara yetiş :)

osbourne kardeşim öncelikl geçmiş olsun herşeyde bi hayır var bu arada motorunla çok yakışıyorsun hayırlı uğurlu olsun inş. Kazasız belasız gidip gelmişsin önemlisi butür sorunlar aslında anı kalır insanın hayatında. Yakın zamanda dilersen birlikte gazlarız gideceğin zaman 2 3 gün önceden pm at takılırız allaha emanet ol

Güzel bir gezi olmuş, aksilikler dışında.Kazasız sorunsuz nice geziler.Motosikletin görüntüsü gerçekten hoş.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar