Giresun-Artvin Gezisi

Bulancaktan Bektaş yaylasına asfalt yolu olan bir yol var. Çok güzel bir yayla, tavsiye ederim. Karadeniz ilçeleri yeni yol sonrası bitmiş zaten, Bulancak da öyle. Çukurda kalmış.

Bulancaktan Bektaş yaylasına asfalt yolu olan bir yol var. Çok güzel bir yayla, tavsiye ederim. Karadeniz ilçeleri yeni yol sonrası bitmiş zaten, Bulancak da öyle. Çukurda kalmış.

İşte tam istediğim bir güzergâh. Bunu söylediğin iyi oldu, Bektaş yaylası demek, kesin giderim.

Yaz geldi ya artık dünya varmış ya yaz mevsiminin gözünü seveyim :)

çok güzel bir gezi olmuş... resimlerde harika... ben durup resim çekemiyorum.. valla helal olsun size........

Helal olsun kardeşim... On numara.. :cat:

Teşekkürler :)

çok güzel bir gezi olmuş... resimlerde harika... ben durup resim çekemiyorum.. valla helal olsun size........

Teşekkürler fakat durup resim çekmene engel olan nedir ki? :silent: İnan çoğu zaman insan fotoğraf çekmeye değer bulmuyor bazı anları... O an için önemsiz görülebilen ayrıntılar, buralarda paylaşınca, ya da kendi kendine sonra gözden geçirince çok değerli olabiliyor.

Güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler.

Rica ederim. Ben teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. :rendeer:

Eline sağlık gercekten çok güzel bir gezi güzel bir anlatım...

tebrikler güzel gezi omuş 1 eksiklik var oda fotoğraf makinası acil iyi bir makina alman lazım. eline sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar