GEZGİN İZMİR TAYFASI ÖMERAĞA'DAYDI / FOTO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BİLİN BAKALIM BU FOTODA BİZ EGEKNN VE BEN SAFÇA POZ VERİRKEN , ARKADA NOLUYORRR? :p :mrgreen: :cat: :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süpersin şebnemcim ellerine sağlık :rendeer:

ben ne deyim bize yarım saat te bu kadar toplandık ya bizden korkulur toplan resim çek yayınla ne hız bu be allah beterinden korusun

arkadaşlar bakıyorum da bizi çağıran yok artık tamam motorumuz ufak olabilir ama biz yine de ne yapar yapar geliriz bu arada %90 mondial 151 rs alcam bayramdan sonra babamın da onayıyla arkasınada işallah babam sağolsun yazıcam artık bundan sonrada hatırlanmazsam ben diğer toplantılarada gelmem sakın telefonun bizde yoktu demeyin çünkü erkan abi ve kenan abi de var telefonum elimden kimse kurtulamaz motorumun eksoz sesinden rahatsız oluyorsunuz biliyorum ama en yakın zaman da herkes kurtulcak :flower: :rendeer: :king:

Hocam çok güzel organize olmuşsunuz kalabalık toplaşıyorsunuz ama bide sizi söyle yollarda görsek güzel İzmir yollarında konvoy halinde tadınıza doyum olmayacak.

ODUNCU' Alıntı:
Hocam çok güzel organize olmuşsunuz kalabalık toplaşıyorsunuz ama bide sizi söyle yollarda görsek güzel İzmir yollarında konvoy halinde tadınıza doyum olmayacak.

en çok fotolarımız yolda var zaten bir çok gezi yapıyo bu tayfa takip ettiysen görmüşssündür dostum :king:

EgeKnn, fotolara bakıyorumda bayan sayısı erkekleri geçmiş :thumleft:
Sizleri son gördüğümde sadece stella vardı,izmir tayfasının sıcak ilgisini ve izmir'i özledim,ilk fırsatta ordayım :cat:
İstanbul'dan,İzmir'e kucak dolusu :rendeer:
Her gününüz böyle neşeli ve mutlu olmanız dileği ile kendinize iyi bakın :king:
Görüşmek üzere :bounce:

Son günlerde atağa kalkan İzmirli motorcuları dikkatle takip ediyorum
Kıskanıyor muyum? Hayır hayır. Saygımdan şapka çıkarıyorum.
Devam ... güzel insanlar, resimleriniz bol olsun, sağlıcakla kalın.

kanka sağol evet baya çoğaldık kalabalık bir gurubuz ve fotolarda gördüğün yoplantı planlanmış bir toplantı değildi topik bile açmadık yarım saat içinde bir telefonla toplandı herkes gurubun yarısı bile değil yani çok keyifli arkadaşlar hepsi en kısa zamanda bekliyoruz özletmeyin kendinizi fazla :wiinkk: :rendeer:

motorculuk erkek tekelinden çıkıyor izmir kızları felaket organize olmak lazım yoksa ya artçı olacağız yada tek göreceğimiz makine çamaşır makinesi olacak

APV41,
motorculuk erkek tekelinden çıkıyor izmir kızları felaket organize olmak lazım yoksa ya artçı olacağız yada tek göreceğimiz makine çamaşır makinesi olacak
Çok iyiydi yaa , gülmekten öldüm, yerler değişiyor galiba :queen:

biz izmir kızları herkesin altından alırız motorları, zaten kuşadasına da getiricez okey takımlarını o zaman izmir erkekleri bakalım nasıl döncekler motorsuz izmire gerisin geri bilemem :p :pl: :pl:

Yanınızda olmak vardı.Güzel muhabbet olmuş.İzmir tayfasının Bayramını tebrik ederim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
İzmir Tayfası'nın eylemleri devam edecek :) Bayramın 3. gününe kadar duramayız sanırım. 2. günü falan bir toplantı daha yaparız. Kuşadasına gelemeyecek arkadaşlarımızla bayramlaşmak fena olmaz :)

şebocum benim motor sana feda olsun ama artık öğrenin şu okey oynamayı doğu bey ve canan motor galerisi açacak sayenizde bu kaçıncı motor onlara verdiğimiz :queen: :flower: :rendeer:

Çok güzel vakit geçirmişsiniz :rendeer: bütüm bir hayatınızın böyle neşeli geçmesi dileğiyle :flower:

hey orda kimse varmı :queen: bizde göçük altında kaldık :pr: :bounce:

sinan o artçı sana o motoru yutturur abi onsuz gezersen ayağını denk al ada sahillerinde bekliyoruz

abi valla öyle ama beni bu sefer affedin:salut: bidaki sefere mutlaka raporsa rapor orda olacağım :thumleft:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar