R rp_132 Katılım 14 Ocak 2005 Mesajlar 8 14 Ocak 2005 Konu Yazar #1 gercek ten bındıgınız makınanın (scooter demıyorum cunku degıl) neler yapabıldıgını bılıyormus l: unuz
gercek ten bındıgınız makınanın (scooter demıyorum cunku degıl) neler yapabıldıgını bılıyormus l: unuz
JetAime Katılım 30 Eyl 2004 Mesajlar 473 14 Ocak 2005 #2 Diyelimki biliyoruz veya varsayalım bilmiyoruz.. Bu öfke işareti niye?
R rp_132 Katılım 14 Ocak 2005 Mesajlar 8 15 Ocak 2005 Konu Yazar #3 Yaaa tam aslında sınır ısaretı olsun dıye koymadım ıvme ve hızı sembolıze edıyo saygılar
powerbyaydin Katılım 15 Ağu 2004 Mesajlar 1,492 15 Ocak 2005 #4 önce kendini tanıt sonra runnerın nasıl gidiyo teknik bilgilere yazarsın BURDA TANIŞMA BAŞLIĞI YAZIYO ÖNCE ONU OKU :farao: :farao: :farao:
önce kendini tanıt sonra runnerın nasıl gidiyo teknik bilgilere yazarsın BURDA TANIŞMA BAŞLIĞI YAZIYO ÖNCE ONU OKU :farao: :farao: :farao:
R rp_132 Katılım 14 Ocak 2005 Mesajlar 8 15 Ocak 2005 Konu Yazar #5 yaa arkadaslar bended farkındayım ama ne yapıyım uye olunca heycanlandım ve baslıklara bakmaya unutum (affola) yoksa bende farkındadyım bende sızler gıbı motor (runner) delısı bırıyım
yaa arkadaslar bended farkındayım ama ne yapıyım uye olunca heycanlandım ve baslıklara bakmaya unutum (affola) yoksa bende farkındadyım bende sızler gıbı motor (runner) delısı bırıyım
-MaXwELL- Katılım 9 Mar 2005 Mesajlar 2 22 Mar 2005 #6 arkadaş anlatırsan bence çok güzel olur bu motorun neler yaptığını böylece bende tam bir runnerci olur çıkarım
arkadaş anlatırsan bence çok güzel olur bu motorun neler yaptığını böylece bende tam bir runnerci olur çıkarım
Prometheus Katılım 8 Tem 2004 Mesajlar 7,735 24 Mar 2005 #8 rp_132, öncelikle aramıza hoş geldin :cat: Sonralıkla, * forum kuralları için BURAYI , * kendini tanıtmak için TANIŞMA kategorisini, * geyik yapmak içinse BU BAŞLIĞI kullanabilirsin...
rp_132, öncelikle aramıza hoş geldin :cat: Sonralıkla, * forum kuralları için BURAYI , * kendini tanıtmak için TANIŞMA kategorisini, * geyik yapmak içinse BU BAŞLIĞI kullanabilirsin...