Gent (Belcika) ufak bir gezi

Gent tarihi ile unlu Belcikada bir sehir Brukselden kucuk ama hatiri sayilir buyuklukte ve ben buradan Hollandanin baska bir sahil sehri olan Terneuzen gezisi yaptim cok uzun olmasada gunubirlik bir gezi oldu

Vrijdagmarkt yani Cuma pazari meydani

Cruiserin resmi yeldegirmeni yani

ne degirmenmis ama hala calisiyor

ekstradan foto ekledim buyrun civar yerler Hollandada deniz kenari ve tekrar belcikada Gent sehri

camurlugun vidalari cikmis Hondaya ugramis oldum bu arada

Guzel bir flat six carpti gozume

deniz havasi da bir baska kokuyor

Hollanda Terneuzen sehrinde bulvar

Terneuzen sehir girisi carsi..

30 yaziyorsa 30

Son düzenleme:
e tamam fotolar güzel,hoş.fakat nerde nereyi gezdiniz,nasıl gezdiniz??hiç anlatmamışsın.anlatırsan sevineceğiz:cat:

Keşke o yeşilliğin üstüne çıkarmasaydınız motorlarınızı..

Çok güzel bi gezi olmuş Belçıkayıda görmüş olduk elinize sağlık ama biraz resimler az:)

Hayali bile güzel avrupa ve dragstar . . . Hayallerimizin gerçek olması dileğimle tüm hayal sevenler adına . . .
Güzel gezi güzel motor ...

Cok merci cevap veren arkadaslar icin ekstradan foto koyacagim daha vaktim olmadi ayrica cimlere basmayin yazisi burada biraz tuhaf karsilanir cunki heryer cim kuru yer yok mubarek 3 gun yagmasa kesin yagar zaten. Devami gelecek merak etmeyin selamlar Sevgiler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya bende sizinle gelebilirdim üstelik benimde Dragstar var ama bu anda Dragstarim parçalanmis durumda en kisa zamanda yeni chopper tipiyle caddelerde olacagim o zaman sizinle bende olurum az kaldi.
Birde orda bir arkadas var race kullaniyor o da mi evergem'den sizi ben hiç görmedim tesadüf bile olmadi aramizda birkaç kilometre oldugu halde raslamadin hayret.!!

Foto'lar güzel ,vrijdasmarkt biraz belli olmuyor heykelin yaninda çekilseydiniz daha çok belli olurdu.

Neyse sizinle çok yakinda irtibata geçecem su islerimi halledeyim tanisiriz.

Saygilar.

son 10 tane foto eklenmistir daha fazla olacakti aletin bataryasi bitti baska bir gezide bulusmak umidiyle

Keşke o yeşilliğin üstüne çıkarmasaydınız motorlarınızı..

avrupada çimleri insanlar bassın diye ekiyorlar ama bizim memlekette tam tersi üstüne bide çimlere basmayın diye yazıyolar açayip bişey walla.fotolarda güzelmiş bu arada devamını bekleriz.

Çok görmek istiyorum oraları. Hollanda'da, özellikle Amsterdam'da bisiklet kullanımı aşırı derecede yaygınmış. Adamlar illa ki bir sporla ilgilenirler, kayak, motosiklet, bisiklet, aklınıza ne gelirse.

Bizim motora, bisiklete filan ilgi duymamış ülkemizde pekçok insan tarafından "fuzuli" olarak görülür. Halbuki adamların ülkeleri soğuk ve yağmurlu. Biz havaların ısınmasını bekleriz, adamlar o iklimde motor sürerler. Alkan'ın dediği gibi üç günde bir yağmur yağan bir ülkede.

"Çimlere basmayınız" lafına katılmıyorum. Çim öyle bir ot ki kaldırım taşlarının arasından bile fırlar. Ben 9-10 yaşlarındayken her yerde vardı çimlere basmayın tabelası. Top oynamaya yer bulamazdık. Sonradan kaldırdılar o tabelaları. Anlayış değişti, bırakınız çocuklar oynasınlar, çimler basılmak içindir gibi bir anlayış çıktı. Tabi o arada biz büyüdük :) Toprağa basmakta sakınca yok. :cat:

Paylaşım için teşekkür ederim. Bu sayede yurtdışından da birkaç kare görmüş olduk :) Fakat sahil şeridi beni şaşırttı. Çok daha özenle yapılmış zannederdim oralarda sahilleri...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar