Gecikmeli başlangıc...

Merhaba,

MTB (trek 3900) hevesimden sonra (hala daha kullanıyorum ve kullanacağım) daha uzun yollar gidebilmek için motor almaya karar verdim(dik).

uzun süreden beri araştırıyorum okuyorum gidiyorum bakıyorum.A2 için kursada yazıldım.27 sinde yazılı..eylül sonunda da başıma birşey gelmesse sürüş sınavını geçip ehliyeti cebe koyacağım.

Ancak hiçç ama hiçç motorsiklet tecrübem yok.öyle böyle derken enson rüzgarın kızı nın yazısını okuduktan sonra (dünkü) yamaha XT125 R almaya karar verdik.Bu arada çin malı , tayvan malı motorlara da baktım ama arada bir bağ oluşmadı.sevemedim onları.Yarın gidip XT yide bir göreceğim....

işin özü adım adımm hemde küçük küçük adımlarala başlamaya karar verdim.

Sevgilerimle... Kaza bela bizlerden uzak olsun....

info: 33, evli ve çocuklu, 10 yıllık ehliyet, IT uzman
:king:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HOJGELDİN DOSTUM.bi gün sorarlarsa "hayatındaki dönüm noktalarından biri nedir?"diye o zaman söylersin MOTOSİKLET.NET'e üye olmak diye :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
aramıza hoşgeldin :rendeer:
bence info bilgilerini profilinde yayınlarsan sadece bu sayfada deil mesaj attığın her başlıkta görürüz seçtiğin motor çok güzel bir alet çok memnun kalırsın tepe tepe kullanırsın hatta uygun kıyafetleri giydirip çoçukları bile gezdirebilirsin ben gezdiriyom :cherry:

hoşgeldin slowmotion. güzel motor, tebrikler. :cat: Korumaları da unutmazsın inşallah. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hojgeldın.

cokk doğru bir secim motorsiklet daha doğru bir secim motorsiklet.net hoşgeldin sefalar getirdin....
:p :thumleft: :flower:

yamaha XT125 R almaya karar verdik

offff bu da bana uygun değil ....ben uzun uzun yolları yavaşş yavaş ,geze geze kat etmek istiyorum...bu durumda sanırım sarı bir JİNLUN 250 cc lik işimi görücek.

kim kullanıyor Jinlun? acil bilgilendirilmem lazım. :king:

hoş geldin dostum hayatında yeni bir dönem başladı ... :queen: :queen:
hadi hayırlısı :) :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar