GAZİANTEP'ten slm

slm hemso

yaza kadar beklemene gerek yok az kaldı havalar bıraz daha ısınsın hadııı mangal yellemeye bu arada aramıza hosgeldın tum gazıantep mt adına beklerız aramıza kib motorun da hayırlı olsun

Aramıza hoşgeldin nihat kardeş. Bu arada motorunda hayırlı olsun. İlk işin adam akıllı kalite bi kask al. Sonra başını taşlara vurma.
4 tane alıp 4 ayda eskiteceğine 4 tane parası ile birtane adam akllı al ömür boyu kullan.

hoşgeldin kardes aramıza yine enküçük benim g.antep mt de:mrgreen:

Grup a yeni giren biri var onunda yaşı küçük fakat Sen kazana düştün hep çömez olarak kalacaksın :) :)

Son düzenleme:
hoşgeldin :rendeer:

sende bu zehiri almışın gari adam olmazsın :queen::queen::queen::queen::queen:

Aramıza hoşgeldin nihat kardeş. Bu arada motorunda hayırlı olsun. İlk işin adam akıllı kalite bi kask al. Sonra başını taşlara vurma.
4 tane alıp 4 ayda eskiteceğine 4 tane parası ile birtane adam akllı al ömür boyu kullan.

Grup a yeni giren biri var onunda yaşı küçük fakat Sen kazana düştün hep çömez olarak kalacaksın :) :)

sağol kardeş eyvallah ya kaliteli kasklara baktımda çok pahalı 450-500 lira yani altımdaki motorun fiyatı belli ama daha uygun kaliteli kasklar varsa 100-150 liralık alabilirim markası falan varsa söyle bir bakıym nette.

bu arada ben hep niye çömez kalıyorum en alt devre ben olduğum içinmi:queen::queen:

hoşgeldin :rendeer:

sende bu zehiri almışın gari adam olmazsın :queen::queen::queen::queen::queen:

ben bu zehiri 15 yaşında aldım:queen:turuncu (153 peugeot) forever

uzun süre motor kullanmadım şimdi tekrar

arkadaşlar tekrar cümleten hoşbulduk

Son düzenleme:
:rendeer::rendeer::queen::queen::queen::queen:ARAMIZA HOŞGELDİN:queen::queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Aramıza hoşgeldin:mrgreen:

Son düzenleme:
:rendeer:eek:o hemşerim.. hoşgelmişsin yoorum:cherry:
forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle abicim..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar