Gaziantep'ten Hatay'a Ybr ile !!!!

Arkadaşlar arkadaşım antepten yamaha ybr aldı büyük ihtimal cuma günü antepe gidip motorun devir işlemlerini bitirdikten sonra cumartesi veya pazar günü öğle saatlerinde yolu çıkmayı düşünüyoruz... İlk defa o yol üstünde motor kullanıcam arkadaşım gidiş istikametini biliyor ama yollar nasıl olur ben o konuda şüpedeyim... Yani kamyonlar ,rüzgar Ve POLİS :pale:

O yolda daha önce motor kullanmış arkadaşlardan yardım alabilirsem çok mutlu olucam şimdiden teşekkürler :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kilis üzeri gelmeyin Kilis yolu çok kötü .. o yolda çevirme olmuyor genellikle .. :)

80 ile sabit gelirseniz 2,5 saatte yetişmiş olursunuz ..

arkadaşım bence en güzeli otobandan gitmesidir anteb cıkışı ve gavur dağındaki bazı yerlerde rüzgar oluyor ama genede otoban en güzeli 80 sabit hız sorunsuz gider bence

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nur dağını tırmanırken feci rüzgar vardır..aman dikkat !

Arkadaşlar zaten otobandan gelmeyi düşünüyoruz motorun sahibi olan arkadaşımda gavur dağında baya rüzgar oluyor diyor o yol üzerinde hız düşürüp gidicez artık ama benim en büyük korkum çevirme olması ama otobanda çevirme olmaz diye biliyorum ;)

Motosikleti
ZX12R
200 200 gitmedikden sonra kamyon ne yapcek ki..adamlar uyuya uyuya gidiyor..:mrgreen:

kimseye zararlari yuk :mrgreen: :mrgreen:

Arkadaşım en guzeli otoban elbetteki ancak bahçe'deki tünel çıkışlarında çok dikkatli olmanız lazım türbülans var çünkü olabildiğince yavaş girin çıkın mümkünse gerçekten çok ama çok dikkat edilmesi gereken bi yer en sol şeritteyken kendinizi en sağ şeride aniden savrulurken bulabilirsiniz aman dikkat 30-40 km\h ile çıksanız dahi savruluyorsunuz kazasız belasız sürüşler dilerim unutmadan bugün hava yağmurlu gaziantepde ona göre hazırlıklı gelin yolunuz açık olsun...

Not:Unutmadan gaziantep'den gelicekmişsiniz madem söyleyim unutmadan eski yoldan gelmeyin direkt otobana girin gaziantep çıkısından direkt otobana girin yani osmaniyeye kadar karayolundan gelipte osmaniyeden sonra otobana girelim demeyin hem çok yokuş hemde acayip virajli ve rüzgarlı en güzeli direkt otoban:)

Son düzenleme:
çok rahat gidersiniz arkadaşım
ben giderken 600f, gelirken kn150 ile geldim.çokda rahattım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar