slm antepli arkadaşlar çankırıdan arıyorum yardımınız gerekiyor KUBA MOTOR 150-9 motor hakkında yardım rica ederim ......!
kusura bakmayın arkadaşlar dışaraydım ondan bir türlüde sizler cevap gelmeyince ilgilenen olmaz diye düşünmeye başlamıştım KUBA MOTOR 150-9 suzukı GN 125-250 benziyor o motorun hak bilgi alacaktım ikinci eliyok alan kullanan arkadaşlar bilgi yok sizler oaralardasınız az çok bilginiz vardır buda çin işimi yedek parça sorunu varmı tavsiye edermisiniz antep in sanayisi iyidir sizler daha iyi bilirsiniz diyecem ümit ederim bilgisi olan kullanan arkaşı olan lar yardım ederler se sevinirim antepli arkadaşlar slm lar
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:
MT osmaniye-kadirli'ye davet
Tarih: 28 ekim 2007 - Pazar
Buluşma Yeri: Kadirli Sülemiş Tesisleri
Buluşma Saati: 09:30 Adana'dan ve Gaziantep'den gelecek arkadaşlar beklenecek.
Hareket Saati: 10:30
Gezi İçeriği: Dışarıdan gelen arkadaşlar ile sülemiş tesislerinde verilen moladan sonra. Karatepe milli park içerisinde bulunan su sporları merkezinde adanalı croscu arkadaşların gösterileri ve öğle yemeği (çökelekli,ıspanaklı saç böreği ve ayran)
karatepe açıkhava müzesi ören yeri gezisi.
Kastabala _hieropolis antik kenti gezisi.
hemite kalesi ve ceyhan ırmağı gezisi (yine cross parkuru var)
ve akşam olmadan otobandan misafirlerin yollanması.
kadirli :
Adana'ya 100 km.
Ceyhan'a 60km
Osmaniye'ye 40 km
Gaziantep'e 170 km
mesafede.
Davetimize tüm çevre il ve ilçelerden arkadaşlarımız davetlidir.
lütfen önceden Osmaniye grubuna veya [email protected] veya airman'a haber bırakınız.
Evet gaziantep MT Ahmet abinın bu davetın de orda olacagiz
buluşma yeri : kalender plaza karşisi petrol
buluşma saati : 07:30 (saatler geri alinacak yeni saate göre gelinecek)
kesinlikle o saatte orda olunacak
hava durumu : hava acik
yol durumu : yol düzgün asfalt 3 km patıka yol var