[Gaziantep - MT]

ali abi iş yoğunluğundan dolayı siteye zar zor atabildi resimleri ki, Gaziantep Mt sayfasına atabilsin. Ama yinede güzel bir organizasyon oldu kanısındayım. Adanalı olupta katılamayan arkadaşlar eminim çok üzülmüşlerdir. Her şey çok güzeldi Çünki, sizler ve kocaman gönülleriniz güzeldi. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Teşekkürler Adana Mt, Kadirli Mt.:rendeer:

ARKADAŞLAR CÜMLEMİZİN KURBAN BAYRAMI ŞİMDİEN MÜBAREK OLSUN
Allah cümlemize çok bayramlar görmeyi nasip etsin.

seninde kurban bayramın şimdiden kutlu olsun
ayrıca
tüm arkadaşların yaklaşan ramazan bayramını kutlarım:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar hepinizinde bayramını şimdeden kutluyorum inş bayram'da görüşme fırsatımız olur ne olur ne olmaz şimdiden kutlayayım dedim görüşmek ümidiyle...

arkadaslar merhabaa nasılsınızz...bir ziyareet edeyim ddim hoşçakalın:rendeer::rendeer:

öüyt millet ben antepe geldim.Antepteym.Ehiheihe.Sizlere bir türlü ulaşamadım.Valla orayı burayı aradım msnden msj attım sır gibisini izinizi bulamadım.Bnm no 05355699561.Zamanınz olursa görüşürz bayramlaşırız.Selametle..

ARKADAŞLAR CÜMLEMİZİN KURBAN BAYRAMI ŞİMDİEN MÜBAREK OLSUN
Allah cümlemize çok bayramlar görmeyi nasip etsin.

Sizinde kurban bayramınız mübarek olsunn:p

Arkadaşlar tüm G.Antep mttttnin Ramazan Bayramını kutlar önünüzdeki günlerin sağlık ve esenliklerle dolu olmasını dilerim Birlikte nice bayramlara

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

öüyt millet ben antepe geldim.Antepteym.Ehiheihe.Sizlere bir türlü ulaşamadım.Valla orayı burayı aradım msnden msj attım sır gibisini izinizi bulamadım.Bnm no 05355699561.Zamanınz olursa görüşürz bayramlaşırız.Selametle..

ne geziyon len entepteeee:pneden bizim haberimiz yok artisttttt:p

Son düzenleme:
iyi bayramlar Gaziantep MT...hepinizin bayramı mübarek olsun....Sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini dilerim....

Selamlar Gaziantep. Muğla Mt adına herkesin Ramazan Bayramını kutlarım. Selamlar............

len bütün millet seferber olmuş bayram kutluyo antepli beylerr bi teşekkür edin beaaaaa:)

Gaziantep İl Temsilcisi
Sizinde kurban bayramınız mübarek olsunn:p

Arkadaşlar tüm G.Antep mttttnin Ramazan Bayramını kutlar önünüzdeki günlerin sağlık ve esenliklerle dolu olmasını dilerim Birlikte nice bayramlara

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

ne geziyon len entepteeee:pneden bizim haberimiz yok artisttttt:p

eyvallah iso seninde ramazan bayramin kutlu olsun

iyi bayramlar Gaziantep MT...hepinizin bayramı mübarek olsun....Sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini dilerim....
teşekürler cartman
bnm abim orda asker ona ıyı bakın arkadaslar

askerin başimizin ustunde yeri var

Selamlar Gaziantep. Muğla Mt adına herkesin Ramazan Bayramını kutlarım. Selamlar............

teşekürler yorgun sizinde bayramınız mubarek olsun

len bütün millet seferber olmuş bayram kutluyo antepli beylerr bi teşekkür edin beaaaaa:)

dogrusun iso

Antep MT ten yaşayan var mı????

var yaşayan olmaz olurmu

Antep MT ten yaşayan var mı????

arkadaşlar hepinizin geçmiş ramazan bayramı mubarek olsun öncekinde yanlışlıkla kurban yazmışım ya :p nasıl yazdım anlamadım allah allah antepe gelen arkadaşlar hoş geldi sefa geldiler keşke önceden söleseydin geleceğini :rendeer::rendeer::rendeer:

antep mt merhaba kimse de ses seda yok ben öss ye hazırlanıyorum dersane ev arasında memik dokuyorum sizler napıyorsunuz?:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar