[Gaziantep - MT]

grandboss hoşgeldin nerde otiriyin sen yaw Mt'ye hoşgeldin Buarada bende reflektor isterim alırken banada haber verin komple motoru reflektor ile kaplatacam hatta.. hem toptan alırsak daha uygun alırız hehehehe....:queen::queen::queen:

hoşgörde oturuyom eski garajlarda aksesuarcılardan alıyom:cherry::cherry:

:p
Sana Yok la la pis çinli
SEN KAZANA DÜŞTÜN.

:p:p:p:p:phehehehe:cherry::cherry:

Son düzenleme:
grandboss hos geldın bende ımkansız 27 nasılsın ya merak etme ıyı anlasırız ama en kısa zamanda gorusmek ümidıyle benım msn adresm [email protected] eklersen konusurzzzzz beklıyorum

bfefa1eaf903d5867e24450ece24fe11.gif

bence güzel olmamışşş hiç beğenmedim hemideeeee :p

grandboss aramızda kalsında ölümüne kankalar yazsana bana bi taneee :rendeer:

işşşşşşş Antep mt nirdesinizzz looooooooo

Son düzenleme:
bende buraya girim maraş yok

alıcanızmı beni de aranıza puhahahha:mrgreen:

kapıdan atsanız bacadan girerim

bende buraya girim maraş yok

alıcanızmı beni de aranıza puhahahha:mrgreen:

kapıdan atsanız bacadan girerim

kardeş motorları seven herkesin Gaziantep Mt de yeri vardır.Sende fahri hemşehrimiz olarak alabiliriz. Tabiki son kararı toplantıda diğer üyelerle beraber verebiliriz.:p

işşşşşşş Antep mt nirdesinizzz looooooooo

Biz buradyız kardeş bu sıralar sizleri bekliyoruz. E kış geliyo Adana Mt geldiğinde onları memnun edecek ne tür bir organizasyon yapabiliriz diye kendimce düşünüyorum.

askerım orda

kilisli olan varmı benim abim asker orda iyi bakın ona size emanet
( şu varki abimin tertiplerinin dediği gaziantep insanı gerçekten gaziliği taşıyabiliyorlar delikanlı halkı varmış rütbeli hariç askerle barışık insanlar diyorlar inşallah öyledir biz oraya davullu zurnalı gönderdik sizde bize teskere kağıdıyla gönderin inşallah )
hepiniz allaha emanet olun ramazan ayınız mübarek allahın nuru üstünüzde olsun

kilisli olan varmı benim abim asker orda iyi bakın ona size emanet
( şu varki abimin tertiplerinin dediği gaziantep insanı gerçekten gaziliği taşıyabiliyorlar delikanlı halkı varmış rütbeli hariç askerle barışık insanlar diyorlar inşallah öyledir biz oraya davullu zurnalı gönderdik sizde bize teskere kağıdıyla gönderin inşallah )
hepiniz allaha emanet olun ramazan ayınız mübarek allahın nuru üstünüzde olsun

Senin Abin bizim kardeşimizdir. Heleki mehmetcikse baştacımızdır. sağsalim göndereceğiz işallah.

ses ver antep ses aşşağılara düşüyoruz

sohbetinize doyum olmuyor

bari ben sohbet açayım sizin ordaki honda servisi nasıl iyi mi

honda alcam da oraya mı götürsem adanaya mı die düşüyom şimdiden :)

G.Antep mt herşey için çok teşekkür ederimm en kısa zamanda bizde oraya geliriz inşallahh

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Adana İl Temsilcisi
sevgili dostlarımıza,yaptıkları ziyaret ve muhteşem ZİYAFET için herbirinize ayrı ayrı teşekkürlerimi BORÇ BİLİRİM.en kısa zamanda görüşmek üzere.hepinize sevgilerimle.

rica ederiz abi ne demek afiyet bal şeker olsun, yarasın kardeşlerime. inş sizleride Gaziantepe bekleriz.

Ben ve arkadaşlarım adına bu güzel iftar için emeği geçen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz.

sizleride bekleriz.

Kadirli mt.

:rendeer::rendeer::rendeer:

Tüm Antep ekibine geldikleri ve güzel anlarını bizlerle paylaştıkları için teşekkür ederim. Ayrıca Antep sofrasının leziz tatlarını bizlerle paylaştıkları için de ayrıca teşekkür ederim. Umarım yolculuğunuz rahat geçmiştir.

rica ederiz abi ne demek afiyet bal şeker olsun, yarasın kardeşlerime. inş sizleride Gaziantepe bekleriz.

abime aynen katılıyorum enkısa zamanda sizleride burada görmekten onur ve mutluluk duyarız ayrıca gaziantep mt grubuna göstermiş olduğunuz misafir perverlikten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar