gaz teliniz koparsa!

sen moskovada nassı motor kullanabilyosun ? topicin dikkatimi çekti. :silent: yollarhakkında bilgi verebilir misin?
dostum...ben istanbulda oturuyorum ama isim geregi moskovada yasiyorum suan..ben 1992 yilindan beri motorsiklet kullanirim..ayrica burdaki motorcularin ve yollarin resmini istersen gonderirim..hepinize..ne kadar genis yollara sahipler gorun isterseniz..:) yolunuz acik olsun..:)

debriyajsız vites yükseltme olayını yapıyorum zatn yannız vites küçültme olayı aynı mantıkla mı yapılıyo biraz aydınlatın yahu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Peki ya gaz teli,fren teli,debriyaj teli,jant teli,telinin teli ve hatta saçının teli bile kopmuşsa naapcan?

Tabii ki motoru atıp,yürüyecen paşa paşa...:)

debriyajsız vites yükseltme olayını yapıyorum zatn yannız vites küçültme olayı aynı mantıkla mı yapılıyo biraz aydınlatın yahu?

Vitesi küçültürken biraz zorlanabilirsin ama motor devrini tutturabilirsen geçirebilirsin, ben zaten normal sürüşlerimdede şu an debriyejı pek kullanmıyorum, tecrübeyle başarırsınız.

Mersin İl Temsilcisi
günaydın, konunun başlıktan biraz biraz uzaklaşmış olduğunu görmemle beraber beraber, yine de gerekli bilgilerin alışverişi yapıldığına inanıyorum. katılımcılara çok teşekkür ediyorum..:cat:

benimde debriyaj koptu kopacak.yedekte duran son teli kullandım ve şirketten çarşıya nasıl gidicem bilmiyorum. eyong un verdiği bilgileri deneyeceğiz artık. umarım başarırım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar