Garipçe Köyü Rumeli Feneri

Bugün güneşi görünce biraz yol yapalım dedik. İstikamet Garipçe Köyü Rumeli Feneri.

Kahvaltı yapmaya geldik, 6 - 7 yıl kadar önce limandaki salaş bir mekanda kahvaltı yapmıştık fakat bu sefer gittiğimizde kapalıydı.

Biz de Menekşe Bahçesi isimli mekanı seçiyoruz.

Mekan gayet hoş. Ortamı sevdik ama kahvaltısı hiç tatmin edici değildi.

Bu da 2 kişilik kahvaltı. Yanında termosta çay ve bir de menemen, sucuklu yumurta vb. sıcak ürünler ile geliyor.

Buradan çıkıp Rumeli Hisarı Topçu Kalesine gidiyoruz.

Burası 17. yy'dan kalma bir kale fakat günümüzde bakımsız kalmış durumda. Zamanla da yok olup gidecektir diye düşünüyorum.

7 sene önce eşime burada evlilik teklif etmiştim. Tekrar görelim dedik.

malesef artık forumda sinirleri oynatmadan ziyaret ettiğim tek kısım burası :) çok güzel bir gezi olmuş, denizin üstüne bakılırsa rüzgarsız bir günmüş, böyle yerlere motor ile gitmenin keyfi tarif edilemez. Yine gezin yine foto atın, minnakları da ayrı sevdim : )

Denizin sakinliği benim de dikkatimi çekmişti. Minnaklardan daha çok vardı ama ürkek davrandılar. Ben de çok rahatsız etmek istemedim.

Keşke imkan olsa da hep yollarda olabilsek.

hos gitmissinizdir de polonezkoye gitmediyseniz de tavsie ederim motorla ayır bir güzel, araba camından agacların icinden gecmek ile motorla gecmenin keyfi ina-nıl-maz! :)

Paylaşımınız için teşekkürler:rendeer:
merak ettim kahvaltı nekadar olmuş ?

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel gezi olmuş. :cat:
Paylaştığınız için teşekkürler... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar