garanti süresi

Slm arkadaşlar. yeni bir dylan 150 kullanıcısıyım alalı bir hafta oldu ve çok memnunum.2008 12000 km de. garantisi Mayıs 15 te bitiyor. herhangi belirgin bi problem yok ama.garanti bitmeden servise baskı yapıp değiştirmemi önereceğiniz bir barçası var mı onu öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.

Slm arkadaşlar. yeni bir dylan 150 kullanıcısıyım alalı bir hafta oldu ve çok memnunum.2008 12000 km de. garantisi Mayıs 15 te bitiyor. herhangi belirgin bi problem yok ama.garanti bitmeden servise baskı yapıp değiştirmemi önereceğiniz bir barçası var mı onu öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.

şşşşşt kimseler duymasın özellikle dylan distribütörü.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Öyle birşey mümkün değil :)
Servisin bu konuda yapabileceği hiç birşey yok.
Sen şu parçam arızalı garantiden değiştirmek istiyorum diyorsun ve o parça diskpiratör ( öylemi yazılıyordu bilmiyorum. Bildiğin dağıtıcı işte) firmaya gidip incelemeye alınıyor...

Gerçekten teknik bir arıza varsa ve senden kaynaklanmamışsa değiştiriyorlar. Ama senin uyanıklık yaptığın ortaya çıkarsa hadi kardeşim evine diyorlar :)

dylan ların eksozlarında genetik bi sorun oldugunu duydum ve fiyatı baya bi pahalı ..2-3 bin km lerde çok degişen olmuştu ilk serileride,eger öyle bi şüpen varsa hemen baktır derim .

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar