Bir benzer olay bizim de başımıza geldi.
Çalınan bizim arabamızdı. Sonra bulunmadı.
Çalan şebeke araba çalmış 34'ü çıktı bizimki bulunmadı geçti gitti öyle.
Neyse olaya geçeyim.
Araba çalındıktan 1 hafta kadar sonra aynen bunun gibi bir tip çıktı ortaya.
Yok ben sizin arabayı çalanları biliyorum, para verirseniz getirebilirim falan.
4-5 saat dil döktü. İnanmadık biz buna.
Benim kuzenlerle bunu iyi bi dövdük.
Kuzenin bi doğan arabası vardı. Ön kaputuna bıraktık bunu.
Çıktık otobana Bi 10km kaputun önünde sürdük.
Altına sıçtı ibne.
Öyle havalar mavalar hakgetire.
Durdurduk arabayı özür mözür diliyor.
Sıkıldık bir daha dövdük.
Kuzenlerden biri bunu ormana atak kendi gelsin ... çocuğunun dedi.
Götürdük bunu gecenin bir yarısı ormana.
Biraz daha dövdük bıraktık geldik.
Belki insanca gelmemiş olabilir.
Ama o üzüntü ve sinirle insan bir de dolandırılmaya çalışılınca kendini kaybedebiliyor.
Bu günkü fikrimi de değiştirmedim bu tiplere aynen bunu yapacaksın.
Yok öyle hapis ceza evi falan bunları kesmiyor çünkü.
eline saglık hocam. bende izmir karşıyaka örnekköyde oturuyorum roman mahallesinde.. burada da böyle bir sürü pis işler döner.. geçenlerde gece 4te doğan marka arabamın bozuk teybini iki tane velet sökmüş.allahtan komşu görmüşte telefonla beni arayarak haber verdi böyle böyle diye.. gecenin o saatinde uyandım ve kimin çaldıgını bilmesemde kime götürecegini biliyordum.bindim hemen arabaya ve hırsızların malları götürdüğü onların abilerinin yanına gittim.öyle ki benim teybi çalanlardan önce varmışım abilerinin yanına

örnekköyde az çok lafım geçer.çevrem geniştir.birazda bendede delilik var ki benden biraz tırsıyorlar.neyse oturduk abileriyle benim teybi beklemeye basladık.aradan yarım saat geçti geçmedi iki tane velet ellerinde iki tane kocaman tansaş poşeti poşetlerin içi teyp dolu.cocuklar arabayı görünce zaten bi noluyo ya diye diye geldiler yanımıza. önce ben bıçakla ellerini hırpaladım biraz. ondan sonra bide abileri güzel bi dayak çekti...baya bi rahatladım.bide bana başkasından çaldıkları sağlam teybi vermeye kalkıyolar özür anlamında

aldım bozuk teybimi döndüm geldim evime...yani kısacası arkadaşlar tamam hırsızla arkadaş olmayın itle köpekle arkadaş olmayın ama en azından tanıyın.böyle olaylarda malınızın nereye gidecegini bilip ona göre hareket edin.