Forumdaşlar... Merhaba.

Ben Mehmet KIRBOĞA. 43 yaşındayım.

Aranıza forumumuzun beni ilgilendiren kısımlarını okuduktan sonra katılmaya karar verdim.

Dört yıl kadar Yanaha BW's 100 kullandım.

Bir-iki gün önce de Kymco Agility city 125 aldım, daha ruhsat ve plakam çıkmadı, pazartesi ya da salı günü işlemlerim bitecek inşallah.

Giyim pazarlama işi ile uğraşmatayım.

HobyRC (Radyo kontrollü model araçlar ile ilgili) sitesinin, helikopter bölümünün ''ata 1337'' nickli moderatörüyüm.

Motosiklet konusunda sizlerin de bilgilerinizden faydalanmak isterim.

Keyifli forumlar geçirmek dileği ile...

Mehmet.

Ya 2 gündür gözlerim yaşarıyor vallahi ya
Dünde bi abimiz 1000 cc motorla başlayacakmış üye olmuş araştırmış ybr ile başlamış başlıklar üzerine ve kendinide tanıtmıştı
Abi seni de böyle direk bu motor nasıl yada mrb ben yeni üye diye başlık açmayıp kendini tanıttığını gördüm ya tamam arttık bu mtden daha da gam yemem
Hoş geldin abi aramıza :bestmt::rendeer::rendeer:::biggrinn::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::coool::::coool::::coool::

Ya 2 gündür gözlerim yaşarıyor vallahi ya
Dünde bi abimiz 1000 cc motorla başlayacakmış üye olmuş araştırmış ybr ile başlamış başlıklar üzerine ve kendinide tanıtmıştı
Abi seni de böyle direk bu motor nasıl yada mrb ben yeni üye diye başlık açmayıp kendini tanıttığını gördüm ya tamam arttık bu mtden daha da gam yemem
Hoş geldin abi aramıza :bestmt::rendeer::rendeer:::biggrinn::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::coool::::coool::::coool::

Hoş bulduk Eren Kardeşim. :)

Forumlar birer topluluk olduklarına göre; kişiler topluma girdiklerinde kendilerini tanıtırlar değil mi?

Ama dediğiniz gibi ''şu nasıl, bu nasıl'' diye konuya direkt dalanlar da olabiliyor. Mazur görüyoruz tabii...

Hoşgeldiniz umarım fikirlerimizi paylaşırız. Motorunuzu güle güle kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar