Forumda Age of 2 oynayan var mıdır?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hard'da 3 rakibe karşı ben de kazanıyorum hep.Türkleri seçip bol bol atlı okçuyla topçu yaptım mı karşımda darmadağın edemiyeceğim rakip yok.Bu arada internet üzerinden başkalarıyla nasıl kapışıcaz.Biraz bilgi verebilir misiniz?

Starcraft ? :sunny:

Yok denemedim :)
--
Kullanabilen çok taktik var. Karşıda yaya ordusu varsa atölyeden scorpions basmak yeterli olur nerdeyse. Atlı ordu ise elinde mızrak olan askerler, okçuya karşı skirmisher falan :) Benim favori ırkım Teutons. Kale askerini tüfekten başka birşey öldüremiyor :mrgreen:

Evet Garena Plus ile oynanıyor, ama ben Voobly ile oynuyorum. Garena plus'ta internet bağlantılarımdan sıkıntı yarattı. Online oynamak isteyen abilerim-arkadaşlarım olursa anlatabilirim; [email protected]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok denemedim :)
--
Kullanabilen çok taktik var. Karşıda yaya ordusu varsa atölyeden scorpions basmak yeterli olur nerdeyse. Atlı ordu ise elinde mızrak olan askerler, okçuya karşı skirmisher falan :) Benim favori ırkım Teutons. Kale askerini tüfekten başka birşey öldüremiyor :mrgreen:

Evet Garena Plus ile oynanıyor, ama ben Voobly ile oynuyorum. Garena plus'ta internet bağlantılarımdan sıkıntı yarattı. Online oynamak isteyen abilerim-arkadaşlarım olursa anlatabilirim; [email protected]

Şu an pek vaktim yok ama ilerde mutlaka online oynamayı denerim.Bu oyun gibisi daha gelmedi.Eskiden microsoft zone üzerinden oynardık ama nasıl oldu da zonu'u kapattılar anlamak mümkün değil.Eğer uzun olmayacaksa zahmet olmazsa bi anlatsana nasıl online oynayacaz?

4-5 günlük bi tatile çıkıyorum, dönüşte irtibata geçip detaylı anlatırım

hastasıyız dedeeeee. ilk çıktığından beri oynarım age of'u.online olarak conqerous oynuyoruz gameranger'dan. istiyenlerle bu akşam oynayabiliriz. hayatımda en çok zevk aldığım ve bırakamadığım oyun

arkadaşlar online oyunlar joystickle oynanırmı..fare ile pek beceremiyorumda:p

Az önce gameranger'dan ilk defa hesap açtım ama oyuna giremedim, uyumsuz patch filan dedi. Ne yapmalı?

yüzüklerin efendisi oyna strateji arıyosan işin sonu middle eart 2 yaz googleye fena bişi bak yeminle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar