FLASH TV DE KAZA GÖRÜNTÜSÜ

Arkadaşlar görünce şok oldum tüylerim ürperdi,birincisi ABD de diğeri ÇİN de
ikiside kameralara yakalanmış canlı olarak gösterdi olmaz böyle bir olay.
ABD de olan 170 km süratle kırmızı ışıkda geçiyor karşı kavşakdaki araç sola dönüyor tam yolun ortasında motorsikletli araca kafadan bodoslama giriyor sürücü havada uçup yere çakılıyor ve ölüyor.Diğeride yeşil ışıkda yaya geçidinden giğer yola geçmek isterken,ışıkda durmayanaraç sürücüsü denyo kırmızıda geçiyor motosikletliye ortadan giriyor adam ve motor parçalanıyor.Arkadaşlar lütfen yeşil de yansa yolu kontrol edelim burası türkiye bizdede denyo çok.Yolunuz ve farınız açık olsun,kaskınız her zaman başınızda olsun :bestmt:

baba ben herzaman söylüyorum egtim şar diye ama neyse :pr:

Bu akşam TGRT Haber de bende aynı habere rastladım .. Biri benzin istasyonuna dönen arabaya çarpıp ölüyor diğeride yeşil yanınca karşıya geçiyor amason anda duramayan bir araba çarpıyor oda ölüyor her iki kazada tüyler ürpertici .. ne olursa olsun biraz daha dikkat .. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kankiiiiii naberrrrrrr

kanki ayıp oluyor yukarıda tanışma bölümü var oraya gir millete bir zelamın aleyküm de

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Biz bu görüntüleri TV lerden önce foruma koyduk :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
bunu ben cuma günü gördüm nette ama cumartesi günü starda haber aynen şöyle verildi MOTOSİKLET sürücüsü hatasını canıyla ödedi.....yuh yazıklar olsun arabanın biri çküz misali sağ şeritten sol taraftaki benzinliğe dalıyo ve ne hikmetse sol şeritte öküz gibi duruyo ama hatalı kendi yolunda giden motorcu .....Ülkede motor karşıtlığının vardığı boyut işte malesef budur arkadaşlar.....motor kullanıyomusun tamam sen suçlusun eşşek herif niye motor kullanıyon .......mantık malasef budur burdan star ana haber bültenini hazırlayanlara kocaman bir alkış gönderiyorum .... aynen devam edin nasıl olsa karşınızda hak arayacak size hesap soracak birileri yok

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu kaza görüntülerine ulaşabilecegimiz bir link fln. varmı rapid,mapid vs...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar