FınalCut Dostumun Yeni Shadowu (Video)

Eski kıdemli çapırcılardan :p kadim dostum Fınalcut Ünal biraderimin yani makinası kendisine hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim...

nazar etme ne olur çalış seninde olur...:queen:

Ünalın makinası benim makinam da sayılır...:king: kendisini bu tarz motor sevdasından vazgeçirmeye çalıştık gel seni cbf 150 ci yapalım dedik ama nafile...:p Allah kaza bela vermesin...:cherry:

bugün vesileyle ziyaretine gittim...kendisi sağolsun işine gücüne ara verdi İstiklalde biraz dolandık muhabbet ettik...

egsoz homurdanmasının videosunu çektim ...dırahtör gibin...:p

bu fotoya tıklayınız...veya linki tıklayın..

http://s1096.photobucket.com/albums/g326/metehandro1/?action=view&current=SANY0345.mp4

....

SANY0342.jpg

SANY0343.jpg

SANY0344.jpg

yav benim vicıd niye böyle orantısız çıkmış :queen:
SANY0349.jpg

SANY0350.jpg

Nasip olursa seneye bende böyle bir konu açarım bu heyecanı sizle paylaşırım...Ünaldan daha çok his yaptım ben bu şadova...:p anahtarı bana uzattı nerden bilsin ben turlarsam şöyle İzmit körfezden bir dolaşır gelirim...:queen:

Son düzenleme:
Metehan hayırlı olsun motor kardeşim allah kaza bela vermesin,yahu kenardaki sarı demir ne işe yarıyor koruma yada düşmeme demirimi yoksam...

Metehan hayırlı olsun motor kardeşim allah kaza bela vermesin,yahu kenardaki sarı demir ne işe yarıyor koruma yada düşmeme demirimi yoksam...

abi o bisikletlerdeki arka minik tekeri gibi bişey...:queen:düşmesin diye önlem...hatta betona sabitledik ki motor asla yerinden oynamasın ve doğal olarak asla düşmesin...tabi ki bu demir yüzünden motora da binilmesi teknik olarak imkansız...:pfizik der ki hareket etmeyen motor düşmez...:queen:

Ünal kardeşim epey bir süredir arayışta olduğun motoruna nihayet kavuştun.Sanırım tam da istediğin gibi bir alet.Kazasız belasız güle oynaya kullan.

F54

senin şu dona hastayım mete abeyyy...:queen: hayırlı olsun finalcut:cat:

Dostlar en basta Meteye ve sizlere çok teşekkür ederim..
Her motorcunun kalbinde bir aslan yatar mutlaka...Benim kalbimdeki aslanda bir shadow'du..
Nihayet 1 hafta kadar oncesine kadar aslanıma kavuştum..Allah herkese nasip etsin inşallah..

Mete sen Serdar abinin dediği gibi cüssesi kadar kalbi olan bir adamsın..

Allah seni ve dostluğunu başımızdan eksik etmesin...

Tünal abiyede sorusunun cevabını ben vereyim.:)
Abi benim iş yerimin orda arabalar yanaşmasın diye o demirleri dikmişler..
Ama motorlar için çok da güzel park yeri olabildiğini keşfettiğimden beridir oraya bırakıyorum motoru..

Saygılar cümleten...

sanki shadow Metehan abinin cbf finalcut abinin gibi :) hayırlı olsun buarada motor çok güzel, tabiri caizse çok kalafatlı bir motor :)

Bende dedim ona...
Sana bu yakışır diye...
Az gönlü kaldı gibi..
O bana cbf aldıramadı ama ben az ugrassam onu cruiserci yapıcam gibi...

Ünal kardesim hayirli olsun.caracal'ini satılığa çıkardığın zaman üzülmüştüm. Ama şimdi bu canavarı aldığını duyunca sevindim kardesim.kazasız belası kullanman dilegimle...

senin şu dona hastayım mete abeyyy...:queen: hayırlı olsun finalcut:cat:

şuu caaanım makinayı bırakıp benim şorta odaklandın ya valla şaşırdım...:p

Her motorcunun kalbinde bir aslan yatar mutlaka...Benim kalbimdeki aslanda bir shadow'du..
Nihayet 1 hafta kadar oncesine kadar aslanıma kavuştum..Allah herkese nasip etsin inşallah..

...

Yüce İsa aşkına amen..:queen:

vayyy güzel kelam etmişiniz benim ruhumu okşadınız ...

turbocharge ...Ünalın makina benim makina sayılır...aslında makinaya ortağız fifti fifti ödedik...ruhsat ona kayıtlı...aynı tek günleri onda çift günleri makina bende olacak...:p

Motosikleti
bmw f650 cs
Ünal kardeş hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan .Pazar günü konuşmustuk ön cam çok sallanıyordu ne yaptın ?

Motosikleti
BWS 100

Tünal abiyede sorusunun cevabını ben vereyim.:)
Abi benim iş yerimin orda arabalar yanaşmasın diye o demirleri dikmişler..
Ama motorlar için çok da güzel park yeri olabildiğini keşfettiğimden beridir oraya bırakıyorum motoru..

Saygılar cümleten...

abi hayırlı olsun, nice kazasız km'ler;

bu arada aynı aslanları besliyoruz kalbimizde :) :)

F54

arkadaşım pazar akşamı nereye kayboldun en az yarım saat seni bekledik bi petrol ofisinde numaran da yoktu arayamadık merak ettik yani:silent:

maşallah siyah da pek yakışmış, kazasız belasız sürersin inşallah ... bir honda chopper da bizim garajda var, 2005 olabilir, koyu sarı, 750cc, 7000 tl dediler ama sahibinden değil garaj çalışanından öğrendim, rakam kesin değil ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar