Fikir Danışmak İstiyorum...Cbr 600 rr

Öncelikle merhaba.forumu uzun zamandır takip ediyorum ve size danışmak istediğim bi kaç konu var.yaşım 19 ve küçük yaştan beri çekirge kullandım.Bi dönem ramzeyin crooss motorunu kullandım.2 yıldan beri cbr hastalığım var.En sonunda bu mereti almak istedim.Sizlere sorum.Kursuna gidip racing motor eğitimi alırsam kolaylıkla 600 rr kullanabilirmiyim.? Boyum 1.86 kilom 60 biraz zayıfım ama bu motor için vücut geliştirmeye başladım :).......

Birde manuel araba kullanıyorum kolaylıkla..Arabamda audi a4 98 model 1.8t quattro...Bu canavarın(bana göre :) ) verdiği çekiş gücünü cbr da alabilirmiyim diye kafamda bi soru işareti var.600 rr ap ayrı bi güzellik benim için tabi :)
,
250cc bir motorla 180ps 1.6lık bir araba performansı alabiliyorsun..sen hesapla 600lük bir motorla 1,8 quattro arabanın farkını

boy kilo sorun olmaz.. yaş olarak biraz küçüksün ve böyle bir motorun sorumluluğunu kaldırabileceğini (genel olarak konuşuyorum seni tanımıyorum yaşına bakıyorum) sanmıyorum.. bunu da iyiliğin için söylüyorum yanlış anlama..

audi 1.8 quatro kullandım ben chip'li modifiyeli bi araçtı, ne hızlanma olarak ne de son hız olarak r6 yı arkanda bırakamazsın.. muhtemelen arkanda bıraktığın r6, senin ya da kendisninin kaza yapmaması için olgunluk yapıp gaza kesin taraf olmuştur... e5'de çevre yolunda çok kez karşılaştım bu tür durumlarla, A4'ler, bwm'lar çeşit çeşit spor modeller gelip özellikle akşam saatlerinde beni zorlamışlardır, 600f vardı bende de, uğraşmıyorum... ya beni kaza yaptırırlar ya da bana yetişmeye çalışırken gidip birine çarparlar diye..

sen eğitimini al... cbr 250 almanı tavsiye etmem ama... belli ki yüksek cc istiyosun ve öncesinde tecrübeye ihtiyacın var... fazla tutmayacaksın yani elindeki motoru... gidip o kadar pahalı bi motor almana gerek yok, muhtemelen bikaç ay içinde satacağın bir motor üzerinden zarar etmene gerek yok.. hyo gt250r falan düşünürdüm senin yerinde olsam.. eğlencemi yapar, tecrübemi edinir, az zararla ya da zararsız satar, 600rr'a doğru yoluma bakardım

Onyx250 ye katılıyorum. Motoru kullanırsın 1000 cc lik 172 beygirlik motor da kullanırsın. Fakat o motoru kaldırabilecek olgunluğa sahip misin? Altında bir canavar olacak. Yoldaki motorların yada arabaların dolduruşunu kaldırabilecek mi sinirlerin? sağda solda 2 kız gördügünde şunun aklını alayım diyerek gazı acıp uzamayı düşünecek misin? Dediğim gibi herkes motor kullanır kilosu boyu ne olursa olsun. Fakat altındaki beygir gücünü kaldırabilecek sinirlere sahip misin? Kendinde çelişkili bir cevap veriyorsun. "Ben kişilik olarak kolay kolay trafikte gaza gelmem" Kolay kolay ikilemesi bile orada senin 600 lükle başlamamak için bir nedendir bence

A4 Quattro ~1.500kg, ~160hp. Sürücüsüydü yakıtıydı derken yaklaşık her 10kg için 1hp güç üretiyor.
CBR 600rr ~170kg, ~120hp. Sürücü + yakıt ile ~250kg dersek her 10kg için 4.8hp güç üretiyor.

A4 Quattro 0 - 100km'yi 9sn civarında yaparken CBR 600RR için bu süre 3.5sn civarında.

Sen söyle, senin canavarın kaç dişi kalmış :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar