fazla benzin yakıyo ?

1.600 km de yağını değiştirdim ve usta castrol 20 40 koydu. yağını değiştirdikten sonra fazla yakmaya başladı aynı zamanda motorun seside yükseldi.bu neden olur?

Kardeş yağ motorun sesini değiştirebillir, Benim motordada ses değişimi olmuştu biraz daha tok çıkmaya başlamıştı ses. Yakıt olarak çokta farkedeceğini düşünmüyorum hele senin motor gibi 100km/2.2 Lt yakan motorda ...

benzin ayarı flan yapılıyomu oralarda sorun olabilirmi

Motor yağ değişikliğinden sonra seste bir rahatla ma oluyor aynısı bende de oluyor :D benzin hakkında pek fikrim yok pazar günü 5 tl benz,n aldım 53 km yol yaptım gösterge hala turuncuda ( mert biizim göstergerler digital anladın sen onu ) ustaya bir danış tekrardan belki bilmediğim bir şey vardır

1.600 km de yağını değiştirdim ve usta castrol 20 40 koydu. yağını değiştirdikten sonra fazla yakmaya başladı aynı zamanda motorun seside yükseldi.bu neden olur?

Benim motorda 100 km / 1.7 lt yakması lazım fakat rodajda olduğundan fazla yakarmış.2500 km'ye kadar.Servis öyle dedi.

aynen yasin bi danışıcam ustaya sen ne yağ koyuyosun

Doğrusunu söylemek gerekirse bilmiyorum ustaya bırakıyorum gidiyorum,( Yanlış olduğuu biliyorum ama çok zamanım yok ) işten çıkıp geldiğimde motor hazır beni bekliyor tabi bıraktığım zaman ile aldığım zaman ki performansı,sesi,vites geçişi farklı oluyor :cat: sormak ta aklıma gelmedi ama artık sorarım :d

10/40 koyacaksın yanlış hareket seside değişir fazlada yakar:farao:yakıt ayarı konusundada sübap ayarı yaptırabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar