Falcon mexico 150 hakkında bilgi almam lazım.

Merhaba yarın 6 bin km'de falcon mexico 150 satın almaya gideceğim fakat almaya değer bir motosiklet mi ? Videolarında olumsuz bir şey yok ama bilen birilerinden bilgi almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz ?

Motosikleti
BAJAJ DOMİNAR 250
Az gösterişli krenajlı cg motosiklet işte alıp almamak sizin motordan beklediklerinize göre değişir

Motosikleti
BAJAJ DOMİNAR 250
Drift L kesinlikle güç cbs enjeksiyon görünüş malzeme kalitesi olarak hertürlü üstün

Motosikleti
BAJAJ DOMİNAR 250
Evet cg temelli ama en azından enjeksiyon kombine fren üstten eğzantrik gibi cglere göre modern sayılacak özellikleri var vede yanlış bilmiyorsam 1 2 beygir daha güçlü ve türkiyenin neresine gidersen rahatlıkla uma servisi bulursun o artısıda var

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

Eklemeyi unuttum driftte arka frende disk sırf bu yüzden ben drift alırdım kampana rezillik tamamen bana göre basıyorsun bi tutuyor bi tutmuyor dengesiz fren tepkisi veriyor kampana
Kısaca kampana frenin allah belasını versin

Motosikleti
Falcon Wonder 180, kuba cg 100 sport, kuba xy100 ,
Merhaba yarın 6 bin km'de falcon mexico 150 satın almaya gideceğim fakat almaya değer bir motosiklet mi ? Videolarında olumsuz bir şey yok ama bilen birilerinden bilgi almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
Merak etme 6.000 km çok iyi sıfır gibi. Bende 9 yaşında falcon wonder 180 var çoğu motordan güzel çok seviyorum zaten hızlı gitmeyi sevmem maksimum 120 yapıyor hala o da çok zor genelde 110 üstünde tavsiye etmiyorum. Falcon un motosikletlerini seviyorum sıfırı olsa biraz daha kullanıp 10-12 yaşına geldiğinde wonder 180 ya da sharp 188 alırdım. Bu gibi güzel motorlar varken neden mexico üretiyorlar anlamıyorum. Mexico da iyi ancak wonder 180 ve sharp modelleri çok cool geliyor bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Shark 188

Benim eşimle birlikte Nordkapp a gittiğim motosiklet. Yaklaşık 17.500 km kullandım. Otobüs çarptığı için orada bırakmak zorunda kaldım.
Evladiyelik motosiklet, bana göre kesinlikle yolda bırakmaz öyle olsa eşimle o yola çıkmazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar