- Motosikleti
- Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Seni de zehirleyebildiğimize çok sevindim. Lobi gücümüz meyvelerini veriyor.
Ben zaten zehirliydimki, benim aşkım motosiklet bayisinde çalıştığım soğuk sonbahar akşamında başladı. Bakımı bitirmek için yetiştirmeye servise gittiğimde orada tanıştım. Bizim aşkımız çok evvelden vardı.Seni de zehirleyebildiğimize çok sevindim. Lobi gücümüz meyvelerini veriyor.![]()
Keşke ben de sevebilsem ya 200 bini bir şekilde verebilirim ama yok abi yok benim istediklerimede bütçem yetmiyor neye binecem ben aaaaaaaaaaaaaBen zaten zehirliydimki, benim aşkım motosiklet bayisinde çalıştığım soğuk sonbahar akşamında başladı. Bakımı bitirmek için yetiştirmeye servise gittiğimde orada tanıştım. Bizim aşkımız çok evvelden vardı.![]()
istediklerine bütçen yetmiyorsa ya elindekini iyi koruycan bol bol gezicen, pertini çıkarsan bile oh olsun o kadar gezdim vurdum kırbacı diyeceksin ya da bütçen yetenle gezeceksin bir yandan kenara para koyacaksın ama benim gibi dolar koymayacaksın bi bok olmuyor.Keşke ben de sevebilsem ya 200 bini bir şekilde verebilirim ama yok abi yok benim istediklerimede bütçem yetmiyor neye binecem ben aaaaaaaaaaaaa