Bugün MT03 test sürüşüne çıktım arkadaşlar. Güzel makina. Japon kullanmanın zevki başka... Torku müthiş, harika ivmeleniyor. Şehir içinde ani ataklara tamamen cevap verebilecek bi makine bence..
Ancak alacak kişinin titreşimi freedom34'ün de dediği gibi göze alması gerekir. He çokmu titreşim var. Hayır! Neye göre kıyaslıyorum. Benim çongçing ramzeyciğime göre

Balansör var ama nede olsa arazi aracı. Farklı kulvarlar tabiki. Ama ben benim ramzeyin titreşimiyle dahi yol gidebiliyorsam MT03 beni uzun bi süre bozmaz gibi geldi. Ancak kararımı verdim. İmkanlar el verirse çift silindir alcam. Motor keyfine daha çok varılabilir diye düşünüyorum. Tek silindirin kalkıştaki sesi ve titreşimi aksine zevk veriyor ama belli bi aralıkta seleden çok titreşim hissettim. Ancak kesinlikle motor vitesine göre nominal hız ve devrine ulaşınca ben titreşimden rahatsız oldum demeniz az bir ihtimal.
Bu arada zaten sıfır makine, vitesler şıkır şıkır geçiyor. Benim gibi bir acemiyi zorlamadı. Ön-Arka disk frenler güven verici (ABS li bi motor kullanmadım). Süspansiyon benim gibi bi endurocuya göre sert ama sanırım bu tarz motor kullananlar için iyidir. Yol tutuşu alçak bi motor olduğu ve geniş lastik kullanıldığı için sanırım güzel. Arka freni hiç kilitlemedim, kilitlemek için çok paniklemiş olmak gerekir bence. Kendi motorumda çok başıma geldiği için özellikle denedim, sadece arkaya asıldım bazen...
Selesi çok rahat geldi bana. Geniş bişey dizayn etmişler klasik naked seleleri gibi yekpare bişey değil. Sanki iki tane ayrı selesi var gibi duruyor. Yüksek hızlara çıkmayı motor deneyimim az olduğu için haddimi bilip denemedim. Onun için rüzgar ne derece hissedilir bilemem ama ön taraf bomboş kesin yorar uzun süreli kullanımda..
Görüşlerim bunlar arkadaşlar. Herkese iyi sürüşler dilerim...