Raikkonen hatasız yarış çıkardı. Massa TC'siz dönemde 2. kez pilotaj hatası yapıyor. Geçen sene Kimi alışma döneminde olduğu için Massa hızlı göründü ama bu sene testlerden beri Kimi bariz üstün durumda. Massa'yı da Massa yaan TC imiş.
BMW Sauber'den hem McLaren, hem Ferrari korkmalı. "İki büyükler"den puan çalacak olan bu takım şampiyonanın kaderini belirleyebilir.
Hamilton pitte sorun yaşamasa podyuma çıkabilirdi. Önü açıldığında attığı en hızlı turuna bakarsak Kimi'ye yakın. Geçen hafta Ferrariler geride, bu hafta McLarenler geriden start alınca hala sağlıklı bir karşılaştırma yapmaktan uzağız. Bahreyn'i bekleyeceğiz herhalde. Ancak, MP4-23'ün hız konusunda çok sorunu olmasa da öndeki aracı takip konusunda geçen seneki MP4-22 daha iyiydi gibi duruyor.