F1 2008 Sezonu

merak etme :) indirdim ınternetten off ne yarış olmus yaaaaaaa ferrari dağılmış =)) nefes nefeseydı cok zevklı ıyı 8 araba bıtırebılmıs yarısı :)

MALEZYA GP

Serbest Antrenman 1
gp02fp1kg0.jpg

Serbest Antrenman 2
gp02fp2bg9.jpg

Serbest Antrenman 3
gp02fp3iy2.jpg

Sıralama
gp02qud7.jpg

Grid

Son düzenleme:
McLaren' leri +5 pozisyon geriye attılar. Nick' i engellediler. 7 ve 8 kalkıyorlar. Ceza geldi.

Kırmızılar için bugün daha mutlu bitebilirdi. Massa ne yazıkki ufak bir pilotaj hatası yapınca çakıl havuzda buldu kendisini. ah, ah felipe. Keşke arabanın ön tarafını biraz daha yumuşak bıraksaydınya. duble yapınca takım puanı ile liderliğe otururdular işte. Toro Rossoların morları yine fiyasko (Ferrari) Yazık oldu yine. Takımı seneye satmayı düşünüyorlar zaten. Şimdiden belli. Söylentiler dolanıyor ortalıkta. Hamilton bence bugün yanlış lastik seçimi yaptı. yumuşaklar ile başlamasaydı uzun süre kalırdı pistte ve az aşınma ile uzun dönerdi turlarını. Taktik işte. Her pilot kendisi kaderini belirliyor bir bakıma birazda olsa. Çok söylenecekler var ama. Yazmakla bitmez burda.

Hamilton frenlerinde sorun yaşamasaydı podyuma çıkabilirdi, Heikki'ye kısmetmiş.

Raikkonen hatasız yarış çıkardı. Massa TC'siz dönemde 2. kez pilotaj hatası yapıyor. Geçen sene Kimi alışma döneminde olduğu için Massa hızlı göründü ama bu sene testlerden beri Kimi bariz üstün durumda. Massa'yı da Massa yaan TC imiş.
BMW Sauber'den hem McLaren, hem Ferrari korkmalı. "İki büyükler"den puan çalacak olan bu takım şampiyonanın kaderini belirleyebilir.
Hamilton pitte sorun yaşamasa podyuma çıkabilirdi. Önü açıldığında attığı en hızlı turuna bakarsak Kimi'ye yakın. Geçen hafta Ferrariler geride, bu hafta McLarenler geriden start alınca hala sağlıklı bir karşılaştırma yapmaktan uzağız. Bahreyn'i bekleyeceğiz herhalde. Ancak, MP4-23'ün hız konusunda çok sorunu olmasa da öndeki aracı takip konusunda geçen seneki MP4-22 daha iyiydi gibi duruyor.

Millet çalıştığım dergiye (Ingomag) bu ay 40 sayfalık bir Formula 1 eki hazırlıyorum; ilk 3 yarışı kısaca anlatacağım ama İspanya hakkında yazacak vakit kalmayacak galiba. Mayısta sizi de tiraj artışımız içinde görmek isterim :mrgreen:

Not: Pro banlar kesin şimdi beni reklamdan :p

Metni önceden gönder de bir kontrol edelim. Düzeltilecek yerler vardır belki :)

Massa fazlasıyla hırs yapmış belli takım da bu yarışta Masanın kazanması için herşeyi yaptı
Raikonen hep ilk pitstopları yaptı geç girseydi bence arayı kapatır Massayı geçerdi fakat
takım Massaya göre strateji belirlemişti olsun duble yapmaları güzel oldu uzun zamandır
göremiyorduk.Bu arada Kubika da beklediğim çıkışı yapmaya başladı ferrarinin yerinde olsam yeni sezona Kubika-Kimi ikilisi ile başlardım.

Millet çalıştığım dergiye (Ingomag) bu ay 40 sayfalık bir Formula 1 eki hazırlıyorum; ilk 3 yarışı kısaca anlatacağım ama İspanya hakkında yazacak vakit kalmayacak galiba. Mayısta sizi de tiraj artışımız içinde görmek isterim :mrgreen:

Not: Pro banlar kesin şimdi beni reklamdan :p

Kimi ile ilgili yerleri gönderirsen güzel olur. :)

İstanbulpark için elinde fazla bileti olan varmı arkadaşlar :silent:

bu sene bilet işini karaborsaya bıraktık Allah sonumuzu hayretsin.

Yavf şu Motogp de gittikten sonra İstanbulpark sarmıyo ama f1 in yeride başka
bir de bilet olsa tam süper olacak ama bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar