Eyvah Eyvah kaza oldu!!!

Çok geçmiş olsun resimleri atarsan seviniriz.Konu olması lazım resim eklemek için ama bulamadım..

Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun diyorum. Bu aralar kazalar çoğalmaya başladı çok dikkatli olmak gerekiyor.:cat:

bende ordan geecıyodum motor kawa dııl suzukı gsr600 du dıye hatırlıyorum kaza yapan arkadasında bacagı kırılmıstı onun dısında cok buyuk bıseyı yok

bende ordan geecıyodum motor kawa dııl suzukı gsr600 du dıye hatırlıyorum kaza yapan arkadasında bacagı kırılmıstı onun dısında cok buyuk bıseyı yok[/QUOTE]

sen reno kangonun arkasına baktınmı kafa kafaya carpan nınja mtoru fotoları var 6300 la cektımde aparat yo kaktarcam inşallah
---

tamam ok3 oldu mu şimdi inşallah.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gene yürüğim ağzıma geldi...Hep kaza haberleri... :pr::pr: Siteyi korkarak açar oldum....

inşallah bişey olmamıştır şu motosiklet kazalarını duydukça yemin ederim motosikletten soğuyorum :(:( kaç tane arkadaşım öldü motosiklet kazasında allah rahmet eylesin arkadaşlar gerçekten dikkatli olalım 2 teker tehlikeli ya kullanırsın yada o seni kullanır

her gün bi kaza haberi duymaya başladık valla içimiz yanıyor:salut: arkadaşa acil şifalar inşallah en kısa zamanda iyileşir..Motor kazalarının %90'ının diğer araçların hatalarından kaynaklanması daha da koyuyor insana:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar