Evladimi Kaybettim :(

ne evladı yaw böyle konu açmayın ben de başsağlığı diliyim diye girdim konuya

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
aklım çıktı yaaw kardeş sende öle bi başlık açmışın ki inşallah motorunun paröaları çabuk gelir boşver üzme kendini

Cok saolun,farkindayim baslik biraz fazla abarti kacti,bunun icin ozur dilerim.Motor benim degil aslinda ama sahibinden daha cok biniyodum.Turkiyede olsa segman kestirilebilirdi ama motor tamamen toplama ve markasini dahi bilmiyom.Zaten 1 hafta sonra insallah TR'ye donuyom.Geri dondugumde motor toplu olcak yine.Tek tesellim bu :pale:

SmirnouF' Alıntı:
Cok saolun,farkindayim baslik biraz fazla abarti kacti,bunun icin ozur dilerim.Motor benim degil aslinda ama sahibinden daha cok biniyodum.Turkiyede olsa segman kestirilebilirdi ama motor tamamen toplama ve markasini dahi bilmiyom.Zaten 1 hafta sonra insallah TR'ye donuyom.Geri dondugumde motor toplu olcak yine.Tek tesellim bu :pale:

Sana şiddetle kafa atıyorum. Neeee? Birde motor senin değil mi?

:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

:queen:

Sadece ruhsati arkadasima ait ama ondan cok daha fazla biniyodum.Neyse gecmise mazi bilmem neye gazi derler.oldu bi kere,katlancaz artik :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun kardeş:pale:

tweetys' Alıntı:
Ya Arkadaşım geçmiş olsunda.
Başlığı görünce irkildim.
ALLAH EVLAT ACISI VERMESİN....
ne demek olduğunu bilseydin böyle bir başlık atmazdın....:salut:

Tweetys e tamamiyle katılıyorum.
Birkaç yıl önce 18 yaşındaki tek çocuğumun trafik kazasını haber alıp hastaneye gittiğmde elime tutuşturulup.
-Bunlar; ayakkabıları asfaltta kalmış....
Dediklerinde dünyam başıma yıkılmıştı.
ilk 5 saatim annesine nasıl anlatacağımı düşünmekle geçti.
3 gün oğlumun yoğun bakımda kalmasını nasıl olursa olsun tek yaşasın diye dua ederek çaresizlik içinde beklemekle geçirdim.
Allaha şükür iyleşti ve bu kötü anıyı yıllara gömdük.
Ta ki başlığını okuyana dek.
Başlık seçerken lütfen biraz dikkat edmenizi dilerim.
Sevgi ve saygılar...:rendeer:

watercolours' Alıntı:
moldova'da yaz aylarında motor dışında yapacak şey yok mu yani?:p
Yapilacak cok sey var :p.Bizde artik onlari yapcaz.Bekleyin kediler ben geliyorum...
Ayrica okram abi durumunu cok iyi anliyorum ve zaten bunuda daha once yazmistim yanlis bi baslik yazdim diye.Yine hepinizden cok ozur diliyorum bu konuda.
Ayrica parcalar eski bi motordan bulundu.sanirim 2 haftaya toplancak motor yeniden...

abi gerçekten çok üzüldüm ya... kardeş valla rus motoru diyince içim gidiyor var ya iki kat daha çok üzülüyorum... allah sabır versin...

Her İşte Br hayır vardır..

Kardeşim geçmiş olsun ama dediğim gibi her işte bi hayır vardır canını sıkma.. Sna bişey olmasın..

hay aLLaım yaa bende başLığı görünce korktum geçmiş oLsn=)

allahallah...

emanet malı canı az olur. sizin oralarda söylemedilermi???

bizdede soyluyolar ama motor benim elimde patlamadi,tamamen kullanim hatasi,cok asiri sicakta 200km yol sonunda patliyo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar