evet abılerım ablalarım kardeslerım sızlere bır surelıgıne veda

kardeş hiç kafana takma şimdiden ii teskereler sana eğer adanay düşersen hiç motorsuz kalmazsın burda her çarşı izninde birimizle takılırsın bi gün zion bigün ben bigünn black dog krallar gibi askerlik yaparsın valla

Son düzenleme:
HAyırlı tezkereler kardeşim. seninle az çok yazışmıştık burada Belıkesir mt den. memlekette karşılaşmak nasip olamadı.
Güle güle git gel inşallah...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu sıcakta da gidilmez ki?.....

Şafak kaç....:p

Takma kafana askerlik de geçer gider. :)
Bak lise bile askerlikten daha uzun sürüyo. :mrgreen:

HAyırlı teskereler dostum güle güle git güle güle gel. zion1'inde dediği gibi Vatan borcu namus bordcu.:rendeer:

egelım ınsallah aynı yere duserız yaw benım tertıpı goren oldumu bu arada ne zamandır gorunmuyor tertıp( bahadınlı) hepınız saolun arkadaslar ıyı guzel carsı ıznı var dıyorsunuzda gıdecegım yere gore ya yuksekova hakkarı cıkarsa ben orda dagın basında nerdeen bulcam netı :D:)

şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum kardeş. Ayriyeten merak etme ben şırnak komando tugayında askerlik yaptım. Şırnak ta adım atmadığımız yer kalmadı (gerek yaya olarak, gerek araçlarla) askerin moral motivasyonu bol olsun diye internet kafeden, body building salonuna kadar aklına ne gelirse mevcut. Bütün tugay ve karakollarda dahi bu tür olanaklar mevcut. Orda sana, senden iyi bakarlar merak etme. Ha birde tavsiye spordan kesinlikle kaçma.(gerçi ben kaçmadığım için komando timinde kaldım ama:)) vucut 20 senenin harketsizliğini atıp süper ve zinde oluyor. hayırlı tezkereler:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tertipim ne cabuk geldık senın kagıtlar yahuu....daha bana bısey gelmedı....benı askere almıyolar mı ne....:p

izmitteki mt lı arkadaslar tertipimi hafta sonu yalnız bırakmayın yahu...gıdın yanına şöle motora bındırıp gezdırın...aman ona kullandırmayın canınıza susamadıysanız eger :p:p
tertipim hayırlı teskereler dılıyorum....allah kaza bela vermeden gerı dönersın ınsallahh....

Forumdan Uzaklaştırıldı
tertipim naptın yaw...hemen gıttın mı eskere....heç görunmuon nette falan....:silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı teskereler metin çabuk git çabuk gel.özletme kendini ,özelden gittiğin yerin adresini yollarsın nasılsa birgün geçerim ordan görüşürüz ozaman.

Güzel güzel git ve güle güle gel insallah kazasız belasız hayırlısı ile kardeşim.
Allah sana askerliğin bile idrakini nasip etsin. Çok şey öğreneceksin çookkkk.

Şimdiden hayırlı teskereler kardeşim, umarım kazasız belasız bitirirsin askerliğini...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı Teskereler kardeşim.Vatanı korumak için gidiyorsun Alnının akıyla gelirsin kazasız belasız inş.Hayırlı ylculuklar

abılerım ablalarım kardeslerım malum askerlık geldı 1 aydan kısa bır surem kaldı bundan sonra net e takılabılırmıyım bılmıyorum bugun işimdekı son gunum secımlerden sonra kocaelı(ızmıt) e gıdıcem askerlık boyunca nete ugrayabılırmıyım bılmıyorum onun ıcın sımdıden nolur nolmaz veda edeyaım dedım hepınıze kazasız suruslerben askerden geleseye kadar ınsallah lastıgınız bıle patlamaz:salut:

kardesım gule gule gıt gule gle gel Alah askerımızı basımızdan eksık etmesın....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar