Eurospeed 200

arkadaşım çok güzel paylaşım için teşekkürler ben de motor delisiyimdir motor deyince yerimde duramam

delitay' Alıntı:
siyahın duruşu hakikaten fena değilmiş, ama racing tarzı bi makinaya o güç komik kalır bence...

siyah olan aprilla yav :queen: yavaş alın 3500ytl ye aprillayı. aprillayla benzerlik filan demişsin. nasıl benzer anlamadım. çinlilerin yaptığı aprillanın yanında bisiklet gibi kalır. :p

ayrıca 14hp diğerlerinden farkı yok.

Yanlışım varsa düzeltin ama herkes KOMUTAN'ın örnek olarak koyduğu APRİLLA'yı beyendi mavi beyaz olan motor yeni model diyorum bende güzelmiş tabii hakkını yemeyelim paylaşım ve verdiğin bilgiler için TEŞEKKÜRLER Komutan :bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
çin olsun çamurdan olsun....yakında çin malı denmiyecek tüm motorlar orda üretilince böle bir ayrıma gerek kalmayacak

Ya bu Çinliler neden CBR125'i kopyalıyorlar da Aprilia'nın kopyasını çıkartmıyorlar ki?

ben tek başıma yetiyorum, ikinci Kütük ağır gelir bu dünyaya :mrgreen:

ehehehehh RSV 1000 factory
abi ben o motorun delisiyim manyaaggıııym:queen:
ama o resmın orda ne işi var anlamadım ama yinede heyecanlandım...

:) saçma sapan bir motor olmuş bu,önü endurolara(kafa grenajı çok yüksek) arkası touringlere benziyor,şase belirgin bir şekilde suzuki gs500 örnek alınarak şekillendirilmiş,tek beğendiğim yönü yakıt deposunun tatlı kıvrımları:cherry:

ben bu motora para vermem,verene saygı duyarım:p

1- tüm motorcu arkadaşlara:bu çin racingleri hoş güzel ama güç yok!!
14-15hp civarında hepsi,azami sürat 100 gibi komik bir rakam vermişler (benim eski motorum 96 model honda titan125 gibi),sözde racing, ha khutuk kardeş 170 basar diyo,ciddi mi geyikmi yapıyor bilmiyorum artık!!
2-cruserlere baksak onlar daha beter,mesela jinlun250 85kmh vermiş,başka bir 250crusere 115kmh vermişler, yani demek istediğim bunların esası nedir hiçbişey anlamadım ,aceba tüm bunların içinde en hızlı çinli bizim çin melezi kanuni tiger midir..............,lütfen bir bilenden acil cevap
,sanırım bu hepimizi yakından ilgilendiriyor,teşekkürler,saygılar....................!!

route66' Alıntı:
1- tüm motorcu arkadaşlara:bu çin racingleri hoş güzel ama güç yok!!
14-15hp civarında hepsi,azami sürat 100 gibi komik bir rakam vermişler (benim eski motorum 96 model honda titan125 gibi),sözde racing, ha khutuk kardeş 170 basar diyo,ciddi mi geyikmi yapıyor bilmiyorum artık!!
2-cruserlere baksak onlar daha beter,mesela jinlun250 85kmh vermiş,başka bir 250crusere 115kmh vermişler, yani demek istediğim bunların esası nedir hiçbişey anlamadım ,aceba tüm bunların içinde en hızlı çinli bizim çin melezi kanuni tiger midir..............,lütfen bir bilenden acil cevap
,sanırım bu hepimizi yakından ilgilendiriyor,teşekkürler,saygılar....................!!
Geyik o :wiinkk:

En hızlı Çinli zs200gs gbi görünüyor şu an. Bunlar racing falan değil zaten, racing görünümlü commuter. Ucuzundan bir 1252lik motor alıyorsun, etrafını bol plastkle kaplayıp satıyorsun, oluyor sana made in china racing bike :)

getirelim abi satar bu motor, ne olmasını bekliyorsunuz ki 3000ytl ye 650cc olacak:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar bu duz gıdonlu cruıser regal raprorun aynısı fuarda gordumdu duz gıdonlu oldugu ıcın hosuma gıtmıstı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@vedo

Sen onu 2500 dolara ancak rüyanda alırsın :mrgreen:

Evet türkiyede abartılı fiyata satmaya çalışacakları kesin peki sonuç ne olacak gücü yeten kesim alacak ve aklı başında motosikletten anlayan insan fazla para yağdırmaz bu motosiklete. 200 cc ne yapıyım Zealsun 200 varken bir modifiye yaparsın iş biter :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar