Essalamu Aleykum ve Rahmetullahi..

Aranıza bu kardeşinizide alırsınız umarım. Malatya doğumluyum ve burada yaşıyorum Motosiklet tutkum fazla değil 1 yıllık gibi mazim var. kırık dökük bi scooterla başladım şimdi vitesli 125 cc yle devam ediyorum ve bırakmayada niyetim yok. Mekanik yapılara özel bi ilgim var nedense. Tecrübeli arkadaşlar baya var forumda gördüğüm kadarıyla. daha çok öğrenmek bilgi edinmek için buradayım. İyi forumlar herkese.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ve aleyna aleykümüsselam. hoşgeldin.motosiklet kullanmak güzel bir zevktir ya heleki birazda orosını burasını kurcalamak yokmu :D

Hoşbulduk arkadaşlar sağolun. Cengaver haklısın kardeşim hele o racingleri görünce titreme geliyor resmen. ALLAH c.c kaza bela vermesin kaza yapınca 3 metre havada uçmasıda güzel oluyor tabi : )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------

Buda önceki motorum...

12969.jpg

ve ALEYKÜM SELAM hoş geldınız ıyı forumlar dılerım:cat:

aleykumselam hosgeldin safa getirdin

kac metre olursa olsun guzeldir ucmak.kuslar gibi

Bi Selamu Aleykum yeterdi yaa.Neyse HACI benim dilim pek dönmediği için sanada MERHABA.Hoşgeldin.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aleykümselam ..hoş geldin...

Aleykumselam verahmetullahi veberakatü hoşgeldin.

merhaba arkadaşlar nicedir forumlarınızı okuyorum.bu gün sonunda bende üye oldum. kabulümü arz ederim. mondial 150 re hakan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar