er-6f

Arkadaşlar merhaba, er-6f motorumu cumartesi teslim alarak aranıza katıldım. Bu motordan daha önce almış olan arkadaşlar varsa yakıt tüketimi hakkında bilgi verirlerse sevinirim. Depoyu fulledikten 163 km sonra benzin ışığım yanmaya başladı. Birde 4000 devirde bir uğultu oluşuyor...

Yolunuz açık olsun....

Hayırlı olsun motorun, hoşgeldin aramıza:cat: , maalesef yakıt tüketimiyle ilgili fikrim yok

hoşgeldin arkadaşım. 15,5 lt depo için 163km çok az bi menzil. fakat ışık erken yanıyor olabilir

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Hayırlı olsun çok güzel bi seçim yapmışsın kaliteden şaşmıcaksın abi yalnız o uğultu olayı benim motordada aynı devirlerde oluşuyor fikri olan arkadaşlar varsa bi zahmet yardımcı olurlarsa sevinirim..ha bu arada unutmadan senin motorun eksozu nerde yaaw:silent:

Selamlar chess, bana özelden attığın maile geç cevap yazdığım için kusura bakma. Ben iki defa doldurdum depoyu, ikinci doldurduğumda sıfırladığım trip odometre 270-280 km civarındaydı ve yaklaşık 13.5 litre benzin aldı. Ama rodajdan ötürü çok devirli kullanmadığımı söylemeliyim. Bahsettiğin uğultu bende yok , belki de ben farkedemedim.

H@S@N selam, bu motorların eksoz sağ altta, çok uzun değil, geniş te değil o yüzden göze çapmıyor, saklamışlar resmen :)

son depo 200 km götürdü ve bir kaza

Son depoyla 200 km yol yaptım. (Bu arada 850 km civarındayım.)Bu arada ilk kazamı da yaptım. 4000 devirdeki uğultuya servis plastiklerin kaynaşma?! devri olduğunu söyledi. Yani normalmiş! Motorun "arka" sına hakimiyette zorlanıyorum biraz sanırım o da acemilikten. Kazaya da o neden oldu. Yağmur başladığı sırada motorla bir viraja girdim sonra virajdan motor önde ben arkada çıktım :cherry: "Tam kuşam" giyinmiş olduğumdan yaralanmadan atlattım bu kazayı.

Yolunuz açık olsun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun chess herkesin başına gelebilir sana bişey olmadı ya en sevindiricide bu para herzaman bulunur sağlık malesef:)

::hosgeldi aramıza ama bu motor değil hiç motorum olmadı şimdiki 150 Zat hariçççç

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

the end

Son olarakta cumartesi gecesi motoru çaldırdım. :salut:

Super Moderator
Topic yine tebrikten taziyeye doğru kayıyor, çok çok geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar