RKS Cruiser 250 ve RKS Blackster 250 de enjeksiyonlu V-Twin kaliteli Çin Malı motosikletlerdir. Daelim'in tek silindir olması sizi yanıltmasın. Titreşim ve düşük performans gibi bir şey sözkonusu değil. Şu an 250 cc klasmanda alınabilecek en iyi cruiser. GV250 demek isterdim ama enjeksiyonlularındaki arıza olayını doğru dürüst çözebilecek yetkinlikte bir servis yok. Yedek parça yok. Zaten 2015 itibarıyla üretimi durduruldu. Yerine GV300 geliyor 2017'de.
Ben 2011 model 2013 trafiğe çıkışlı M800 Intruder (muscle kasa) kullanıyorum. O da enjeksiyonlu. C800 serisi de, M1800R da öyle. Yamaha XVS950A/1300A Midnightstar, Yamaha XV950 Bolt, Kawasaki Vulcan S, VN900, VN900 Custom Special gibi cruiserların tamamı enjeksiyonlu. Hyosung GV650 2009 sonrası enjeksiyonlu, Hyosung ST7 de enjeksiyonludur. Ancak bütçeniz 15 ise Hyosung veya Daelim gibi Koreli motosikletlere veya RKS, Lifan gibi nispeten kaliteli Çin üretimli modellere yönelmelisiniz.
Dipnot olsun: Türk üretimli motosiklet TT dışında yok. Kral, Kanuni, Çelik, Mondial gibi isimler sizi yanıltmasın. Onların montajları ülkemizde yapılıyor. Çinde üretilip parça halinde buraya gönderiliyor. Genel olarak Zongshen bloklarını kullanıyorlar. Ayrıca bu motosikletler chopper değil, cruiser. Chooper ve Cooper da değil. Bilginiz olsun.