en sonunda

bi kaç gün önce konuşmuştuk sonunda motorumun parçası yurtdışından geldi gerçi henüz motora takıp denemedik ama olsun yurtdışından gelmesi bile benim için bi aşama ve bugun uzun zamandan beri ertelediğim ehliyet olayınıda hallettim yani kursa gidip yazışdım kısmetse 8temmuz sınav ya işte bole bugun benim için mutlu bir gün:queen: olarak geçti sizlerle paylaşmak istedim ...:)

tşk ederim bakalım çalışacakmı allahtan gecen hafta scooter almayı düşünüyodum ama biraz daha bekleyeyim dedim sonunda parça geldi

fiyatı % kaç fazla oluyor yurt dışından getirirsek , bende de yamaha var 1-2 parçasnı getirtmek istiyorum alışveriş sitesi üzerinden mi?

boraciner arkadaşıma açıklama ben bir aracı arkadaş vasıtasıyla aldım onun yurtdışı bağlantıları var benim motor eski olduğu ve türkiyede çok az benzeri bulunduğu için ancak yurtdışından alabiliyorum benim tanidığım insan sürekli yurtdışından parça getiren bir insan ben sipariş verdikten sonra burdanda 2 tane beyin buldum hemen hemen aynı fiyata verdiler benim için fiyat farkı olmadı ama genelde ebay dan sipariş veriyorlar sende ordan bakarak kıyaslama yapabilirsin istersen aldığım kişinin özelden numarasını verebilirim ..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun senin adına cok sevindim.Motoru olupta binememk çok kötü bir duygu olsa gerek neyse atlatmışsın gözün aydın diyorum.oohhhhh bide ehliyeti aldınmı keyfine diyecek yok doğrusu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar