En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

En kibirli motosiklet sürücü tipleri hangisidir?

• BMW GS

Oy: 41 56.9%
  • Harley Davidson

Oy: 24 33.3%
  • Ducati

Oy: 0 0.0%
  • Honda Goldwing

Oy: 5 6.9%
  • Kawasaki

Oy: 2 2.8%

• Kullanılan toplam oy
    72
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
İtiraz ediyorum. :LOL:

03 Mart 1903 Beşiktaş kuruluş tarihi.

15 Mayıs 1910 St. Pauli kuruluş tarihi.

Doğrudan St. Pauli taraftarları ile bir karşılaştırma bulamadım ama ülkemizde 3 büyükler arasında en ateşli ve yüksek gürültü çıkartan taraftar topluluğu ve stadyum atmosferi olarak şöyle bir karşılaştırma var:

Hatta dünyanın kaydedilmiş en yüksek gürültü çıkaran taraftar topluluğu da: Çarşı.

St Pauli iyidir hojdir emme velakin Beşiktaş bir başkadır. :D
Beşiktaş daha önce kurulmuş olabilir ama ben iki futbol takımını karşılaştırmadım, St Pauli taraftar grubu ile meşhur Beşiktaş çarşı grubunu karşılaştrıdım. St Pauli taraftar grubu gerçekten radikal bir grup, ne nazi dazlakları sete sokmuyorlar mesela. Ama Çarşı grubu kendi logolarında Anarşistlerin güzel A harfini araklayıp kullanıyor olmalarına rağmen st pauli grubu kadar politik bilinci olan bir grup değil, tamam büyük bir taraftar grubu ama öyle bir sınıf bilinci yok, her türden insan var içinde ve nereye çekersen oraya gider tarzı var.

Motosikleti
cbf 150
Bakın beyler Goldwingcilerin bir gecesine bir kere davetliydim oda arkadaşım gel dedi diye ve orada adam önemli biriydi yoksa giremiyrosun bile. Neyse kartal kayada otele gittik. Adamlar oteli kapatmış, yüzlerce Goldwing.

Striptizciler, pastalar vs vs bakın çekiliş yapıldı 3 tane sıfır goldwing verildi.

Yani buadamlar size yolda ne selam vericek :))))))))))))

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
xmax ve nmax sürücüleri adaletsizlik olmasın diye ankete katılmamış
xmax sürücüsü candır yaa. kocaman 500-650 cc arası motorların peşinden köfte turlarına gider, diğer motorcu arkadaşları çaktırmadan yavaş sürerler ki xmax il ehepsine yetişebildim diye keyfi yerine gelsin. Tabi ki xmax'ın üretiliş amacı olan şehir içinde işe gidip gelmek dışında köfte turlarına dadanıp o tayfadan arkadaş yapınca ilk fırsatta vstrom alır o ayrı. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar