En iğrenç espiriler buraya !!!

Handemi Yener, Fundamı Arar hayır Seray Sever bu üçüne önce Nejat İşler sonra Ahmet Çakar bu geyik Celali Bayar bu geyiğe dayanamayan Ferhat Göçer, yıllar sonra bunlar tarih olur o tarihide Gönül Yazar, Mehmet Okur bunlarada kim inanır Kadir İnanır :p:mrgreen:

yılbaşı arifesi yapılan seneye görüşürüz ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim isimli espiriler benim en fawori latifelerimdir.

yılbaşı arifesi yapılan seneye görüşürüz ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim isimli espiriler benim en fawori latifelerimdir.

:):) nasıl unuttum

orta okuldayız yıl bindokuzyüzçiftsıfır :p öğretmenimiz seneye görüşürüz demişti bi kız arkadasım
ağlamaklı bi sesle " ne yani hocam bizi bırakıyor musunuz? " demişti

Tenyalar bağırsakta yaşar, bağırmasakta. :queen: :queen:

Yangın dolabını açarsan ne olur?
Yang kızar :p:p (erkek kardeşim yapardı canım ya aklıma o geldi birden :salut: )

espiri iyide arkadaşım neden sonunda kardeşin aklına gelince üzüldün:silent: umarım kötü bir şey olmamıştır:silent:
bu arada:
adamın birinin ayağı takılıyor düşüyor, öffff yaa diyor şimdi kim kalkacak:)

Her hakkı saklıymış. Bende de bunca Hakkı nerede diyordum.

Şu çocuğu doğuramadım yaaa!..İçimde kaldı.

Kızımı ne doktorlar, ne mühendisler istedi. Bizde baktık evde kalacak,size verelim dedik, berber bey oğlum!..

Çingeneler Amerikayı nasıl okur? ABE DE..

Oyunu ayakta alkışladım.. Ay yok şekerim, oturacak yer yoktu...

Kadın hakkı diye bir şey yokur. Çünkü Hakkı erkek ismidir...

Mevlana neden çok dönüyormuş? Çift okey gelmişte ondan...

Adam bilgisayar başında uyuyakalmış. Ertesi gün nezle olmuş. Neden? Windows açık kalmış.

Kadının biri mehtaplı gecede balkona çıkmış, hamile kalmış, neden? Yıldız kaymış...

Kocanızla ortak özelliğiniz ne? Aynı gün evlendik...

Karınca bir zencinin koluna düşmüş ne demiş?
Karakola düştüm.

ıykk ßenim ßile midem ßulandı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar