en güzel aşk şarkısı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erkin koray; anma arkadaş!

bir gün geri gelecek senden af dileyecek sanma arkadaş!

unut artık ismini,yırt at gitsin resmini anma arkadaş!

nilüfer ; seni beklerim öptüğüm yerde

hasretinle yandı gönlüm (söz müzik : yalçın tura)

artık sevmeyeceğim (beste yabancı,sanırım rahbani braddders)

Son düzenleme:
Bunların dışında bir müzisyen olarak en beyendiğim türkçe aşk şarkısı Sezen aksunun bestesi "Zalim" dir. Leventte okudu onu. Özellikle sözleri bence en iyi yazılmış türkçe sözleri arasında baş sıralardadır. Yabancı olarakta Whitney Houstan - Always love you. :rendeer:

ama en güzel şarkı bu diyemez kimse çünkü duygular, şarkıdan anlaşılan his hissiyat kişiden kişiye değişir. Bu yüzden bana güzel gelmeyen bir şarkı bazı insanların hayatının parçası olabilir :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben de müzisyenim.evet deidğin doğu bu göreceli bir şey.ancak 1960ların 70 lerin bestecilerinde acayip bir duygu yoğunluğu görüyorum.en son 1984 ele güne karşıda var o duygu yoğunluğu. ondan sonra hep gaydırıguppah işler yapılmış bence.duygu neamına bişey yok şarkılarda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
onno tuncun 70 ve 80lerdeki bestelerinde de manyak bi duygu yoğunluğu var. kardeşim ne yaşadın da yazdın o besteleri demek lazım rahmetliye.ne yaşamışsa acı koymuş adamcağıza höh yani.yaratıcılık desen yaratıclık. estetik desen estetik. e sanat eserinde daha ne aranır be kardeşim.

ha bir de ilhan iremin "sazlıklardan havalanan" diye bi şarkısı var ona da hasta oluurm. zaten bi çuval ödül almış adam o şarkıyla.

ilhan irem demişken 29 Eylül'de harbiye'de konseri varmış, sevenlerine duyurulur :wiinkk:

Bence en guzel ask sarkisi Tamirci ciragi, gonlume bir ates dustu yanar ha yanar yanar diye baslayan. Sonra umit gonlumun ekmegi umar ha umar umar dior ahh oldu adamcagiz da cem karaca ne guzel soluyordu. Bu parca imkansiz askin parcasidir benim hosuma gider, nezaman asik olsam solerim...

onno tuncun 70 ve 80lerdeki bestelerinde de manyak bi duygu yoğunluğu var. kardeşim ne yaşadın da yazdın o besteleri demek lazım rahmetliye.ne yaşamışsa acı koymuş adamcağıza höh yani.yaratıcılık desen yaratıclık. estetik desen estetik. e sanat eserinde daha ne aranır be kardeşim.

ha bir de ilhan iremin "sazlıklardan havalanan" diye bi şarkısı var ona da hasta oluurm. zaten bi çuval ödül almış adam o şarkıyla.

o dönemde sezen aksuyla birlikte olmuş olabilirmi? yada ayrılmış...

Forumdan Uzaklaştırıldı
o dönemde sezen aksuyla birlikte olmuş olabilirmi? yada ayrılmış...

onno tunç o dönem sezen aksuylaydı evet. hatta nükhet duru ve nilüferle de yaşamış.(nükhet hala bile hoş hatun... helal olsun onno abi yürü beaa!)

evet tamirci çırağı da süper bi şarkı. kıracın razıysan gel i de güzel.

Son düzenleme:
Dostum...

Barış Manço...Kol düğmeleri...İki düğme iki ayrı kolda...bizim gibi...ayrı yolda...yıl 1964...ah gençler bilmezsiniz o günleri...:p

http://www.youtube.com/watch?v=BaLU-G7w6Uo

Nilüfer...Yolcu Yolunda Gerek...derim...Biraz ayrılık ambiansı var ama yinede çok etkiler beni...

Birde prensesim Marıah Carey den...Wıthout you...Bende eşlik ederim bazen nakaratda...ulan ne duygusal parça ya...hep tüylerimi diken diken der...burun direğim sızlar...

işte o...işte beyaz gelinciğim...ruhumun tek sahibi...Marıah...

http://www.youtube.com/watch?v=vOR_jq9M53c

baba bi dinleyin ya...:salut:

I can't liveeeeeeeeeeeeeeeeee.....................

I can't give anymoreeeeeeeeeee..................

If living is without you..........

vayyy yine coştum be...:salut:

http://www.youtube.com/watch?v=7qT9OWj3h9s

Yüzyılın Hiti budur...aksini iddia eden varsa şiddet uygularım...Puff Daddy...

http://www.youtube.com/watch?v=7qT9OWj3h9s

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
suya attım bir taş
çıkardı ses faş faş
kafama biri vurunca
gözümden geliyor yaş

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu ne yahu? ossuruktan teyyaaare sellam söyle oyyaaare!

Metallica-Nothing Else Matters benim favorilerim arasındadır. Apocalyptica yorumu da orijinalini bilen için çok vurucudur. Guns 'N Roses-Don't Cry da çok güzel bir parçadır, ikisini de kafanız kötüyken dinlemenizi tavsiye etmem.

Forumdan Uzaklaştırıldı
"big in japan" aşk şarkısı bilmiyorum ama çocukluk yıllarımdan çok hoş bi şarkı.

ha bi de "take me down to my boad on the river" diye bi şarkı vardı 1980lerde.................... çok güzeldi.

Metallica-Nothing Else Matters benim favorilerim arasındadır. Apocalyptica yorumu da orijinalini bilen için çok vurucudur. Guns 'N Roses-Don't Cry da çok güzel bir parçadır, ikisini de kafanız kötüyken dinlemenizi tavsiye etmem.

Biraderlerim öyle o güzeldir bu güzeldir demeyelim...link verin bizde dinleyelim...

Abi Emule diye bir şey var, yazıyorsun çıkıyor :p Forumda mp3 linki vermek telif hakları yasasına aykırı. Site hukuki problem yaşar.

Super Moderator
Deşme yarasını, adama Telekom vurmuş zaten...:p
O kadarcık kota var, onu da p2p'de mi harcayacak?

YouTube müzikleriyle idare etmeye çalışıyor garibim elleşmeyin:queen:

Liste yapsam kızar mısınız?

Yaşar-Onun vedası
Nilüfer-Esmer Günler
Tarkan-Gitme
Nev-Zor
E.Güleryüz-Seni Çok Seviyorum
Kazım Koyuncu-Gelevera Deresi
Teoman-İki Yabancı
İzel-Avuçlarım Kanıyor
Yaşar-Cezayir MEnekşesi
F.Göçer-Yastayım