elektrikli scooterlar bu hızı yaparmı?alınabilirmi

elektrikli motorlar şehiriçi kullanımı için yeterlimidir?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
bu linki tıklayın sonunda bunu da yapmışlar

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-...ssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#mainImage

motor 1 şarjla 68 mil gidiyor ve 62 mil hızı var dikkat km değil mil

kadranda 120 var ama fiyatı abartılı

Arkadaşlar Bugün Bi şeyi Keşfettim Ve Aradim Sordum.
çinden Gelen Biselectin Ithal Edildiği Fabrikayi Buldum Ve önce Siteyi Inceledim Sonrada Aradim Konuştum Adamlari. Benim Ilk Linkte Verdiğim Motor 1500 Watt Lik 250 Değil Sadece Vergi Ve Plaka Olmasin Diye öyle Ithal Ediliyormuş....yani Dişardan Alinan ürünlere Hediye Diye Yollanmasi Gibi Bişey Sadece Kemal Unakitani Aldatmaya Yönelik :) Yani Tamamen Duygusal. Biselectin Motorlari 250 Watt Olarak Yurda Giriyor Ancak Kimi 250 Kimi 350 Kimi 500 Kimi 1000 Kimi 1500 Wattt Lik Motorlara Sahip...

Bu Durumda O Linkteki Motorun Kesinlikle 60 Kilometre Yaptiğini Söyledi Hem De 2 Kişi Ile ....tek Kişi 70 Kilometre Yapiyormuş ....firmanin Linkini Verebilirim Isterseniz.ben Bu Motoru Alicam öyle Karar Verdim....

http://www.youtube.com/watch?v=kEk2J85PXNg

arkadaşlar bu motora bakın ve lütfen elektriklilere karşı olan şüphelerinize bir göz atın

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
10040217564389626.jpg
tawsiye ederim lev 002 bu model en performanslısı ama analamadım gitti kimi dio 60 yapıo kimi dio 50 yapıo kimi dio 70 çift modlu hız cihazı war 1. modda 30 2. modda 60 yapıo turbosu war her 5sn de itici bir guc motora destek veriyo rampa çıkarken basarsınız rampa çıkıyor zorlanmıyor tavsiye edebilirim ama test suruşu yapmadan almayın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TDN-20.jpg
bide bu war tek kişi 70km/h yapıo cruise control bile war

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar