- Konu Yazar
merhaba MOTOLUX/ STM / MUSATTI/ FAYTON birini almayı düşünüyorum, ama kararsız kaldım. Frenlerin Disk/disk olması. Akü. Menzil. Motor Güçlerinden. hangisini daha dikkate almalıyım. teşekkür ederim.
küçük bir kasabada pazar, komşu kısa mesafeye kullanıcam. az bir yük.... küçücük araba 1 depo 2000 oldu. teşekkür ederimSiz daha iyi bilirsiniz ama seçtiklerinizin hepsi tıraş, hepsi dandik. Benzinli, vitesli, normal bir motor almanızı öneririm.
Bütçenize göre ATV de alabilirsiniz.küçük bir kasabada pazar, komşu kısa mesafeye kullanıcam. az bir yük.... küçücük araba 1 depo 2000 oldu. teşekkür ederim
Küçük kasabada kullanacaksanız olabilir.küçük bir kasabada pazar, komşu kısa mesafeye kullanıcam. az bir yük.... küçücük araba 1 depo 2000 oldu. teşekkür ederim
Senin elektrikli motorla ilgili açtığın başlığın linkini de buraya atsan arkadaşa faydalı olabilir.Saydığınız markaların aslında hepsi aynı ürün..İşte sinyali oval kiminin farı köşeli vs..Genel olarak beyinleri aküleri vs de çok benziyor..Beyindeki yazılım değiştiriliyor..Zaten araştırırken karşınıza çıkar..Kiminin hızı 30 km ama menzili 80 km kiminin hızı 45 km ama menzili 60 km..Verdiklerim örnektir..
https://www.sahibinden.com/elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-volta-vt5
Ben babama bundan aldım 2.5 sene önce hala sorunsuz kullanıyor..Ayda 30-40 tl bir elektrik sarfiyatı oluyor..Oysa babam tek seferde minibüse fazlasını veriyor bu paranın , gideceği yerde birde durağa yürümesi rampa çıkması cabası idi..Şimdiye kadar gaz kolu çatladı..Ön diski tutan mekanizma kırıldı..Aküsü iyi durumda..Gayet keyifli kullanıyor adama araba alayım dedim istemedi..Bunu 2.5 senedir büyük keyifle kullanıyor arada bende kullanıyorum aşırı zevkli bir makina..
Babam bununla bir ay boyunca neler yapıyor..
Haftada en az üç kez torunun yanına ya kendi gidiyor ya annemi bırakıp geliyor.. Minibüs ile tek seferde 80 tl ödüyorlar ve durağa kadar çok yol yürüyorlar minibüse binmek için.Benim işyerine geliyor yine haftada en az iki kez..Yine her haftasonu annemle işyerime geliyorlar..Bazen mantar toplamaya veyahut camiye gidiyor..Yine bazen işyerime malzeme taşıyor..Torunu gezdiriyor arada.. Toplamda bir ayda 30-40 tl elektrik yakıyor..
Ekleme : Bizdeki kabinli silecekli![]()
Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız ve cevapladığınız için.Saydığınız markaların aslında hepsi aynı ürün..İşte sinyali oval kiminin farı köşeli vs..Genel olarak beyinleri aküleri vs de çok benziyor..Beyindeki yazılım değiştiriliyor..Zaten araştırırken karşınıza çıkar..Kiminin hızı 30 km ama menzili 80 km kiminin hızı 45 km ama menzili 60 km..Verdiklerim örnektir..
Ben babama bundan aldım 2.5 sene önce hala sorunsuz kullanıyor..Ayda 30-40 tl bir elektrik sarfiyatı oluyor..Oysa babam tek seferde minibüse fazlasını veriyor bu paranın , gideceği yerde birde durağa yürümesi rampa çıkması cabası idi..Şimdiye kadar gaz kolu çatladı..Ön diski tutan mekanizma kırıldı..Aküsü iyi durumda..Gayet keyifli kullanıyor adama araba alayım dedim istemedi..Bunu 2.5 senedir büyük keyifle kullanıyor arada bende kullanıyorum aşırı zevkli bir makina..
Haftada en az üç kez torunun yanına ya kendi gidiyor ya annemi bırakıp geliyor.. Minibüs ile tek seferde 80 tl ödüyorlar ve durağa kadar çok yol yürüyorlar minibüse binmek için.Benim işyerine geliyor yine haftada en az iki kez..Yine her haftasonu annemle işyerime geliyorlar..Bazen mantar toplamaya veyahut camiye gidiyor..Yine bazen işyerime malzeme taşıyor..Torunu gezdiriyor arada.. Toplamda bir ayda 30-40 tl elektrik yakıyor..
Yönlendiremeniz için teşekkür ederimSenin elektrikli motorla ilgili açtığın başlığın linkini de buraya atsan arkadaşa faydalı olabilir.
sormak istediklerim var. Voltanın fren sistemi Kapmana ama benim baktıklarım disk. diskin daha sağlam olduğu söyleniyor ama onun da hangi kalitesi diye soruyorlar. aküler 72v/30ah olması ya da 40 ah olması çok fark yaratır mı? diş aksamlarda çok farklı. şikayetlere bakıyorum hangi firmalar geri dönüş yapıyor diye. Musatti ve Motolux fabrika dönüşü hep olmuş. Modeller Musatti Marsilya max 1600 ya da Tork Pro veya Motolux FX 44 ya da Cargo. Tabi bir de Takviyeli olmasına bakıyorum yokuş çıkarken yardımcı oluyormuş.Saydığınız markaların aslında hepsi aynı ürün..İşte sinyali oval kiminin farı köşeli vs..Genel olarak beyinleri aküleri vs de çok benziyor..Beyindeki yazılım değiştiriliyor..Zaten araştırırken karşınıza çıkar..Kiminin hızı 30 km ama menzili 80 km kiminin hızı 45 km ama menzili 60 km..Verdiklerim örnektir..
Disk olanını alın..Ben alalı bayağı oldu aracı o zamanlar çok seçenek yoktu saydığınız markalarda..Ürünler neredeyse aynı daha önce yazmıştım bence de müşteri desteği fazla olan firmalara bakın..Volta bu konu da aman aman bir firma değil.. Batarya konusuna gelecek olursak evet 30a ile 40a arasında fark olur 30a batarya sizi 60 km götürür iken 40a batarya 80 km götürür..Menzil farkı olur.. Evet takviye çok işe yarıyor kesinlikle olsun..Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız ve cevapladığınız için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yönlendiremeniz için teşekkür ederim
sormak istediklerim var. Voltanın fren sistemi Kapmana ama benim baktıklarım disk. diskin daha sağlam olduğu söyleniyor ama onun da hangi kalitesi diye soruyorlar. aküler 72v/30ah olması ya da 40 ah olması çok fark yaratır mı? diş aksamlarda çok farklı. şikayetlere bakıyorum hangi firmalar geri dönüş yapıyor diye. Musatti ve Motolux fabrika dönüşü hep olmuş. Modeller Musatti Marsilya max 1600 ya da Tork Pro veya Motolux FX 44 ya da Cargo. Tabi bir de Takviyeli olmasına bakıyorum yokuş çıkarken yardımcı oluyormuş.
Çok ilginç markaların İLETİŞİM sayfalarındaki telefon numaralarını arıyorum, ya cevap yok ya da iletişim yok.
Disk olanını alın..Ben alalı bayağı oldu aracı o zamanlar çok seçenek yoktu saydığınız markalarda..Ürünler neredeyse aynı daha önce yazmıştım bence de müşteri desteği fazla olan firmalara bakın..Volta bu konu da aman aman bir firma değil.. Batarya konusuna gelecek olursak evet 30a ile 40a arasında fark olur 30a batarya sizi 60 km götürür iken 40a batarya 80 km götürür..Menzil farkı olur.. Evet takviye çok işe yarıyor kesinlikle olsun..
Ekleme : Sürmesi aşırı zevkli makineler kabinlisi özellikMotolu
Motolux Fx22/disk/1200vatt /32 ah/ Takviyesiz/kabinli/su+silecek
Musatti Marsilya/ disk/ 1600 vatt /20 ah/ Takviyeli/kabinli/silecekl
Motolux FX44/kampana/1300 vatt /32 ah/ Takviyeli/OPSiyonel kabinli sileceksiZ
takviyesiz olması mı? vatt? AH?
çok teşekkür ederim. vaktinizi aldığım içinde kusura bakmayın.
22 kW Mobil Elektrikli Araç Şarj Cihazı diye bir şey gördüm bununla mı şarj edicez. Yoksa kendi şarj aleti mi?
Motolux FX44/kampana/1300 vatt /32 ah/ Takviyeli/OPSiyonel kabinli sileceksiZ
Bu mantıklı duruyor kampanaya çok takılmayın..Ama amper konusu özellikle çok önemli.Silecek zaten kolay takması.. 20 amper size 30 km menzil sunarken 32 amper 50 kmye yakın menzil sunar..Rakamlar örnektir oranı anlayın diye yazdım..
Kendi şarj aleti de gelmesi lazım bunu sorun..Bir de hızlı şarj mı onu sorun bayağı süre farkı oluyor..Yoksa mobil şarj aleti için çevirici almanıza gerek kalabilir yanlışta biliyor olabilam