Eldiven tavsiyesi

Merhabalar;

Malum onumuz kis. Simdiden ellerim usumeye basladi bile. Sizlerden kullandiginiz yada almayi dusundugunuz eldivenler halkinda yardim istiyorum. Kislik olsun ama ss motora da yakissin. Su an kullandigim mont beyaz kirmizi ve siyah karisimi. Buna da uygun modeller soyleyebilirseniz sevinirim. Az biraz arastirdim ama pek de bi model begenenedim acikcasi. Butcem 150 lira civari. Bir de daha once hic eldiven kullanmadim ve de ellerim buyuk ihtimal s bedendir.

Simdiden tesekkurler, iyi aksamlar, kazasiz surusler.

Bence harika bir eldiven almışsın arkadaşım gayet kaliteli duruyor. Beş kat fiyat farkı var neredeyse,çakma bile olsa, yolda giderken dikişleri açılmaz merak etme çok doğru hareket tebrik ederim seni...
Malum motorsiklet mağazalarındaki ürünleri de bu gibi siteden alıp fevkalede bize düdükleyebilirler kaatindeyim

Knox handroid pod hakkinda ne dusunuyorsunuz? Parasina deger mi? Cbr250 icin cok mu abartili kalir?

Knox handroid pod hakkinda ne dusunuyorsunuz? Parasina deger mi? Cbr250 icin cok mu abartili kalir?

abartı kalması gibi bir durum yok o eldivenle cub ta kullan abartı kalmaz,güzel sağlam bir eldiven skalafoid koruması var ve bilek kısmı uzun,takıp çıkarmak muadil uzun eldivenlere göre daha kolay BOA sistemi ile,parasını hakeder mi bilmem,ama eldiven çok kaliteli ve şık,bu arada kışlık bir eldiven değil ona göre ;)

Kışın nasıl sonuç verir bilmiyorum ancak ben yakın zamanda bundan almayı düşünüyorum http://www.hudsonderi.com/?urun-829-8245-HLE-Kevlarli-Eldiven.html

%100 Deri ve Kevlar korumaya sahip.

Bende bu eldivenden var kışlık değil bu eldiven yazlık kışın giyersen bu eldiveni parmak uçların sızlar kıvranırsın

O paraya ebay aliexpressde belki daha iyileri vardır ebay aliexpressde 10-15 dolara satılan eldivenlere burda 90-100 tl veriyoruz bu eldivene verilen paralara yazık

eldiven şart kesinlikle alın korumalı eldiven, 3 gün önce elimde boksör kırığı oluştu.
100-200tl veripte eldiven almadığıma pişmanım. sıyrıklar önemli değilde o kırık gerçekten can sıkıcı.
kırık sol elde şükür, genelde kapı, duvar yumruklayınca oluşan bir kırıkmış, sinirlenipte bir yere vurma gafletinde bulunmamanızı öneririm.

eldiven şart kesinlikle alın korumalı eldiven, 3 gün önce elimde boksör kırığı oluştu.
100-200tl veripte eldiven almadığıma pişmanım. sıyrıklar önemli değilde o kırık gerçekten can sıkıcı.
kırık sol elde şükür, genelde kapı, duvar yumruklayınca oluşan bir kırıkmış, sinirlenipte bir yere vurma gafletinde bulunmamanızı öneririm.
[url]http://i.hizliresim.com/AYzdB0.jpg[/url]

geçmiş olsun hocam acil şifalar dilerim.

[url]http://i.hizliresim.com/AYzdB0.jpg[/url]

eldiven kazada elin kırılmasını önlemez.ama deri yüzülmelerine karşı korur ve dukuyu eli parmakları bir arada tutar

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------

usta bu eldivenler çakma oluyormuş heralde

yaa şu milletin marka takıntısını bir türlü anlamış değilim kafama sıkacam yaa:pr:
ya malzeme aynı malzame deri.koruması aynı koruma ...sırf üzerinde logo yok ya da içinde etiket yok diye bu olmaz yaa.
serhat kardeşim sen en iyisini yapmışsın :thumleft:göz göre göre kazıklanmanın bir alemi yok:jocolor:

Eldivende HELD kullanıyorum, şekli de hissi de elime oturması da gayet güzel. Muhtemelen bundan sonra eldiven alırken, ki kışlık bir çift almam lazım yine HELD alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar