eldiven tavsiyenize ihtiyacım var

Herkese merhabalar. Revit fly 2, shima bullet man ve five gloves sport city black eldivenleri arasında kaldım. 3 ü de deri fakat karar veremiyorum hangisini alsam daha memnun kalırım.Genelde yaz ve bahar için kullanacağım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada his meselesi benim için önemli bir konu.

VENOM-YAZLIK-BAHARLIK-MOTOSiKLET_2133_1.jpg

Hissiyat olarak pek iyi değil sanırım ama kullandıkça elimin şeklini aldı deformasyon vs bi problem yaşamadım henüz. 1 yıldır kullanıyorum.

Alirken Rev'it Striker denemis cok rahatsiz bulmustum. Fly 2 modelini bilemem, deneyip anlarsin. Ben Dainese Air Hero aldim, cok rahat, hava akisi iyi ve hissiyatla ilgili bir problemini gormedim, onu da denemeni tavsiye ederim.

arkadaşlar bütçem maksimum 260 diyelim. evet kısa eldiven pek tavsiye etmiyorlar ama yine de uzun eldiven istemiyorum pek.

Ben Revit Sand pro aldım. Terletme tabi ki oluyor. Eldiven güzel. Tek eksisi bana göre elin iç kısmı beyaz olduğu için kirleniyor.

IMG_4834-600x365.jpg

1.5 senedir revit fly kullanıyorum, oldukça memnunum. fly 2 de ne değişmiş acaba merak ettim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar